black beauty


kladdkakemuffins

Ikväll blev det kladdkakemuffins! Kommer nog inte komma i bikinin.. :P


Resfeber.

Är så orolig att jag ska glömma göra nåt innan vi åker, ha för lite pengar med mig, packa fel grejer.. Men jobbigast blir att vara ifrån Nova och Kendra! ♥ mina små barn, hur kommer jag klara mig? Tur att min mamma är hemma och sköter dom annars hade jag oroat ihjäl mig!
Så ja, lite resfeber har jag nog allt. :)
Ska fundera om jag behöver handla nåt mer och börja packa idag. Vet inte riktigt vad jag ska ha för väska.. Min plan från början var att ha med mig så lite som möjligt men nu kommer jag bara på mer och mer jag vill ha med! Hörde att det kan vara bra att ha med sig nån långärmad pga av myggen på kvällarna..

Overkligt att vi åker på Tisdag -det är ju så snart! :)
Nu ska jag gå ut och sätta i motorvärmaren så jag och Madde kan åka och träna sen.

Ha en mysig Söndag!


Lucky day.

Ska strax krypa i säng efter en minst sagt lugn dag på jobbet. Skönt, men det enda är att tiden går så sakta när det är lite folk. Men imorgon är det äntligen söndag och min sista dag! =) Nu börjar våran resa äntligen kännas nära!
Till veckan tänkte jag åka till mamma i Jokkmokk så jag hinner umgås med henne innan vi far.

Måste bara berätta vilken himla tur jag haft idag... I Fredags tänkte jag att jag skulle prova spela på travet, -kan ju absolut inget om trav kan jag tillägga.. Så fick en chock när jag rättade min kupong idag. 1 664 spänn! wohoo, jag som bara spelade för en 50 lapp =) Kunde inte komma lägligare än nu före resan!



onsdag.

Sovit till halv 11, helt död! Städat lite här hemma, promenderat med hundarna och det regnade! -I Januari... hel knäppt.. Betalat räkningar och fick ångest :( Nu ska jag hoppa i duschen innan jag ska iväg på jobbet. Onsdag idag, alltså bara 4 dar kvar att jobba. woohoo!

Hoppas ni får en lite mer spännande dag än jag! :)


Sunday.

Har varit och tränat med Madde, vi avslutade med en fika på "Nyfiket" :) Så jag slapp baka idag! hehe snacka om slö!
Ute stormar det. Typiskt så fort det börjar bli varmare... Vet inte om jag vågar mig ut på en promenad får nog bara bli en kortare sväng med hundarna.
Ska nog passa på nu innan "husse" kommer hem med pizza! Visst är vi nyttiga?! ;)

Imorgon blir det jobb igen.. Blä. Men sista arbetsveckan för mig så jag får tänka att jag snart får bli långledig..

Nu ger vi oss ut i stormen!


Shopping :P

Gjorde bara en liiiten beställning ikväll!

Nu är jag redo för Thailand! =)

I går kväll var Magnus och jag ut och åt på O´learys. Mumma! Men jag är alltid så feg, kör alltid på ett säkert kort.. -Deras hamburgare. Är såå god!
I dag har vi varit rätt slöa, bara varit hemma. Fast på förmiddan gjorde vi faktiskt ett ryck, fick upp nya gardiner och städade lite. Har varit rätt kallt men har ändå varit ut på en promenad med Nova & Kendra, blir inte så farligt kallt om man rör på sig :)
Kanske skulle baka lite imorgon? Blev sugen på att prova baka "Kladdkakemuffins" På fiket har dom ju så sliskigt goda.. sånna vill jag göra! :P
Ska ta ut hundarna för kvällen och bädda ner mig med min bok jag precis börjat med.. Den verkar vara så hemsk, om ett par som får en autistisk pojke. Jag får återkomma med recension när jag läst ut den! :)

Natti natti.


Dröm.

I natt var jag redan i Thailand, åkte båt till en fin strand och just när jag skulle fotografera Magnus med en stor buddha i bakgrunden tog batteriet i kameran slut!! Jag får absolut inte glömma laddaren alltså! :)

Igår putsade jag fönsterna och tog bort julsakerna så idag ska jag göra det tråkigate. Stryka gardiner och få upp dom innan det blir mörkt.
Redan Fredag idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen faktiskt..

Trevlig helg!


Snart får vi känna sanden mellan tårna... Fast vit sand! ♥

Skor?

Har varit på stan och letat efter ett par ballerina skor att ha med till Thailand.. men det är ju inte riktigt säsong för sommarskor än. :(
Vill ha ett par sköna att gå i som jag även kan resa i.
Funderar att klicka hem dessa från Hm, billigt och bra! :) Men har alltid så svårt med storlekarna på skor.. Jag varierar alltid mellan 36-37. hmmm..



Tygskorna fanns ju förstås i roligare färger men svart funkar ju alltid! ;)

Elsas mode



Fick "Elsas mode" av mamma i julklapp. Har inte så många sidor kvar och jag kan verkligen rekomendera den! Har legat på nätterna och läst när jag inte kunnat sova. Tänkte först att den skulle få bli mitt tidsfördriv på planet men kom på att det är smartare att ta med sig några pocketböcker ist. Dom kan man ju slänga sen.. måste tänka på packningen, får inte ha med mig så mycket så jag rymmer att shoppa! :)
I går var jag förresten på banken och beställde thailänska bath så man har en start. Köpte även solcreme så nu är jag redo! =)

Idag tänkte jag nog dansa ut julen.. fy vad jobbigt var inte alls sugen på att börja städa :/ Men det blir skönt att få byta ut julen nu.

Ska nog ta ut hundarna före. -5 kanske blir en skidtur! =)

Sneakers med nitar!


Åhhh. Vad jag vill ha dessa skor!! ♥ Det är så jobbigt när man sett något man vill ha men så hittar man inte det någonstans.. Frustrerande!

Någon som vet var man kan hitta dessa godingar? ;)



nya fiskarna.

Här är några av våra nya familjemedlemmar! =) Jag fick chock när jag fick se hur stort akvariumet var, gigantiskt! :) men riktigt fint att sitta och titta på.. Tyvärr dog 4 st i flytten så vi får väl skaffa några nya här nån dag. Får gå och kolla på djuraffärn vad dom har för fiskar. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra med vårat "gamla" akvarium. Vågar ju inte direkt släppa i hop våra små guppysar med dessa bjässar! Känns lite mycket att ha 2 st.. folk kommer tro att vi har ett zoo snart ;)




Toaletten.

Har glömt att visa hur toaletten blev efter våran make over! :) Såklart tog batterierna i kameran slut just som jag skulle fota men här är en bild iaf. Blev så mycket fräschare kan jag då säga. Tänk vad lite ny färg kan göra.. :)

Uttråkad.

Är inne i en sån period då jag känner att jag är så less på det jag gör! Önskar att jag bara kunde säga upp mig helt tvärt och bara göra något annat!
Men vad?
Tråkigt att det finns så dåligt med jobb att man inte vågar chansa.. :/ Vill ha ett stimulerande jobb där jag känner att jag åstadkommer något. Där på Statoil känner jag att jag inte kommer någon vart. Stå där som en papegoja kan göra en hjärntvättad.
På Måndag ska jag iaf gå på Komvux och kolla upp om det är försent att anmäla sig till kursen "social psykiatri" Hade varit lite förändring i vardagen iaf :) När jag läste Naturkunskapen i fjol kände jag ju mig så duktig som lyckades få ett VG.
Ja det är väl det som maler i min hjärna just nu... Uttråkad, vill ha förändring. Nåja, har bara 9 skift kvar att jobba nu.. Sen semester, i 5 veckor!

God natt!



Äntligen fredag!

Veckan har gått segt men idag är det äntligen Fredag. Dvs bara helgen kvar att jobba! =) Jag vet att jag inte ska klaga som har ledigveckor.. men det är så påfrestande att stå där till 24.00 en hel vecka, man blir totalt slut i både huvudet och i kroppen! Det är svårt att förklara för dom som inte provat på själva men det är ingen lek.

Imorgon ska det bli spännande för jag och Magnus ska nämligen få ett nytt akvarium. 400 liter, så del lär nog vara stort :) Nyfiken på hur det kommer bli, dessutom får jag några nya fiskar! Synd bara att jag jobbar imorgon... Hade velat vara med att ställa i ordning det. Får visa sen hur det ser ut... :)

Nu ska jag klä mig för skidtur.. Bara -10 idag! =)



Less på kylan!

Håller tummarna att det ska vara varmare imorgon när jag vaknar. Nu är det "bara" -14, peppar peppar... Vill åka skidor!

Nu ska jag hoppa i säng! Sov gott.


nya gardiner?

Sugen på att beställa nya gardiner nu när man ska dansa ut julen..
Lite sugen på lila... Hade väl varit fint i tv-rummet?

Och med lite fina kuddar till!

(Båda från Ellos)

Har bokat tid hos frissan på Måndag. Bara klippning, är nog ingen idé att färga det innan all sol och bad! Nu ska jag en sväng på Konsum och handla lite mat innan jag ska och jobba.


Förkyld.. igen!

Nu är jag förkyld igen :( Snorig som attan! Men har laddat med c-vitamin så jag hoppas att det inte bryter ut... Får hoppas att jag gör bort det innnan resan bara. Inge kul att flyga om man är risig!

Förra veckan var jag och köpte mig ett par längdskidor, har bara hunnit åka ett varv. Men både jag och Kendra tyckte att det var riktigt härligt så nu hoppas jag på varmre väder så vi kan ge oss ut i spåret! ( -25 ute nu... brrr.)
Super bra motion för hundarna dessutom. :)

Idag började min arbetsvecka men det känns bra att veta att det bara är den här veckan plus en till. Sen får vi semester! Byta ut -30 till +30 kommer bli sååå härligt. Känns overkligt... :)