SSRK-utställning, Boden 2007-10-27


Kendra blev tyvärr oplacerad den här gången...
(valpkl 1)

image18

Kritiken:

" Fem huvud uttr o bett. Borde ha mer stop. Passande halslängd & passande stomme. Utm vinkel fram. Önskar mer bröst o djup för åldern. Väl ansatt svans, väl vinkel bak. Väl burna rörelser"

Domare Jessie Borregaard Madsen.

image19



Nova blev placerad som 3:a
(Ukl)


image20

Kritiken:

"17 mån gammal som fortfarande saknar en del. Fem huvud o attr korr bett. Passande halslängd. Väl vinkl skuldra om ngt kort o arm. Lätt i stommen. Lite rund över korset. Härlig pälskvalité. Ännu ngt ofärdig i rörelsen som saknar påskjut."

Domare: Jessie Borregaad Madsen.

image21


1:a Dec blir det nya försök då vi åker till Boden igen.. =)

Fina höst-flickor!

Passade på att ta några bilder på våran härliga höst promenad idag. Är så svårt att få några fina bilder på två yrväder som helst bara springer och busar... Men dom fastnade på några iaf! =)

image14

image15

Ibland är det svårt att se Kendra bland alla höst-färger... -väl kamoflerad för matte! :)
image16


image17

image18

Mattes älsklingar är så fina. ♥


Inofficiell hundutställning 2007-10-14


Kendras första utställning. Jag måste säga att jag är nöjd med tjejerna, båda var jätte duktiga idag. Ingen super placering men jag tycker att dom fick bra kritik...

image10

Kendra fick en 2:a

image11

Nova fick dock bara en 3:a men hon uppförde sig riktigt bra idag så jag
är nöjd!

image13

Viktigast är ju ändå att man har kul!... ♥


KENDRA

image7

Kendra är född 18/5 -07 och kommer från "Toffie´s kennel" i Finnerödja. Har länge velat ha en chokladbrun Cocker, så vi blev så glad när vi hittade våran tjej så det var bara att sätta sig i bilen! =)
Med den här lilla tjejen så är det alltid fart och fäkt! Busa med "stora syster" Nova kan man aldrig få nog av! Men en goare och mysigare liten tjej får man leta efter... på nätterna ska hon ligga nära, nära husse och matte. ♥

Nu i höst ska vi på våra första utställningar med Kendra. Ska bli otroligt spännande att se hur det kommer gå!

image8

image9

NOVA

image4


Nova, våran första cocker är född 31/3 -06 och kommer från "Madde´s kennel" nere i Gislaved. Hon var 6 månader gammal när vi hittade henne och bestämde oss för att hon skulle flytta hem till oss i norr.

Vi har gått en kurs i Agility, vilket var skoj men inget vi kommer fortsätta seriöst med. Jag tror inte Nova är tillräckligt snabb för en tävlingskarriär inom den sporten, hon är lite för försiktig för det..

Utställning har vi ganska nyligen börjat med så det ska bli kul att se hur det kommer gå för våran fina tjej =)

Sommaren -07 Fick Nova en "Lilla syster" -Kendra. Hon var väl inte direkt storm förtjust till en början.... men nu är det riktigt kul att ha en liten vilde att härja med! =) Visst kan man bli less, men då är det Nova som säger till på skarpen.

image5

Att följa med till fjällen om vårarna är härligt.... Fjäll-lämmlar är ju så otroligt roliga att jaga!

image6 

Välkommen till min blogg!

Hej!


Den här bloggen kommer mest handla om mina två cocker-tjejer; Nova och Kendra. Deras utställningsresultat, träning, bus... - ja helt enkelt deras liv i våran familj! ♥
Själv är jag väl inte direkt så haj på det här med blogg, men det är nåt jag får lära mig eftersom.. ;)

/Ellenor

Jag & Kendra