helgen.

Har haft en toppen helg! I Fredags startade mamma och jag tidigt på morgonen till Luleå. Vi gick en stund på stan men det var inget direkt vi behövde. Köpte iaf några sköna t-shirtar på HM. Är ju faktiskt i såna man mest har på sig när man är hemma.
Sen åkte vi till min storebror och Anna som har fyllt 30. Så vi grattade henne och hade det riktigt trevligt! :) Sent på kvällen åkte vi hem till stugan och tror ni inte att vi blev stoppade av polisen.. Fy, jag blir alltid så nervös! Men det gick ju bra, körde ju faktiskt lagligt fort :)
I går plockade vi hallon i stugan, kan vara bra att ha om jag kommer på att jag ska baka något gott. Gick en snabb vända på marknaden i Jokkmokk, var inte mycket att hurra för men köpte ett par varma stickade sockar. Mysigt att ha på sig på kvällarna när man är frusen.. :) Var hemma först sent igår kväll, tänkte först sova hos mamma men tänkte att det är skönt att vara hemma idag på förmiddan innan jag börjar jobba. Så nu har jag en tråkig jobb-vecka framför mig! buhuuu...

Ha det bra mina vänner!

cute



Den dagen då jag får en dotter ska hon ha en sånhär söt body! så jäkla cool!!! :D


shopping.

Har köpt en massa fint idag. Höstkläder :) En skön jacka, fodrade boots, och en mössa! Så nu är jag redo för kalla vindar..
Mamma kom till mig idag och vi har varit på stan flera timmar och nu ikväll var vi på "Tupperwere-party" hos Madde. Riktigt trevligt.. och gott fika :P Lite tantvarning med tupperwere, men det är faktiskt kul! Beställde inte så farligt mycket denna gång, en ostkupa och en potatispress.

Ska hoppa i säng så jag orkar upp och jobba imorgon! Sleep tight.


Höstpromenad.

Har varit på en promenad med hundarna i skogen så dom fick rusa av sig lite. :) Fleecetröja under jackan, fingervantar och pannband åkte på. Hösten är verkligen här! Vad fort det har gått hos oss här uppe...
Brrr!
Samtidigt är hösten mysig. ♥ Bara det inte blir vinter, allt blir så jobbigt då!

Har haft en riktigt tråk-dag idag, vet inte alls vad jag ska hitta på? Rastlös samtidigt som jag är slö.. Har inte ens orkat fundera ut vad det blir till middag. Vill åka på stan men ändå inte.. -En jobbig dag helt enkelt, måste försöka rycka upp mig!






Fina jackor.


Dunjacka från Nike. ♥ ser lagomt tjock ut, gillar inte när man ser ut som en michelingubbe :)

Eller varför inte.....


Fjällräven Nikka jacket ♥

Men ska börja med att kolla i Luleå om jag hittar nån fin höstjacka! Ska även spana efter ett par MC boots som jag vill ha.. I piteå fanns dom nämligen bara kvar i storlek 40 :(

Hus, hårfärg och film..

Har raggat med gubben och kollat på fina hus för att få lite idéer. Kanske att vi har bestämt oss för ett? :)
Har hunnit färga håret nu på eftermiddan, äntligen svart! Trivs bäst i riktigt mörkt känner mig inte lika blaskig lixom :)

Nu blir det middag. Torsk i ugnen, och blåbärspaj till efterrätt :P
Har hämtat en film från jobbet, ska se "The bounty hunter" ikväll tänkte jag.


Är vi gaalna?


Det är möjligt att jag och Magnus är galna men vi har köpt en tomt som vi ska bygga vårat drömhus på! :)
Visst, vi har det jätte bra i vårat hus som det är nu men vi har alltid pratat om att vi vill bo i utkanten, ha naturen som närmsta granne. Bara att kunna ha hundarna lösa på gården utan att behöva oroa sig för bilar eller att någon ska bli störd.
Och nu har vi äntligen tagit första steget! :)
Magnus har redan fått bort en massa träd så vi kan börja planera vad vi vill ha för hus.. Men det är en djungel, finns så otroligt mycket att välja mellan! Som tur är så är vi ganska överrens över hur vi vill ha det. :)
I eftermiddag ska vi åka och kolla på ett hus dom håller på bygga upp för att få lite inspiration. Ett som är säkert är att jag vill ha STORA fönster mot vattnet! Känns verkligen spännande, synd bara att hösten redan är här. Men då har vi hela vintern att planera och få vårat nuvarnade hus sålt innan bygget börjar.


Här ska vi bo! Snyggt va? ;)

Tips på läsning?

Har nyligen läst ut "En shopaholic i väntans tider" Var bra, så den kan jag rekomendera! :) Nu vill jag bara hitta nån ny att läsa.. men vet inte vad?