Modell

Var och kollade ut vilka kläder jag ska ha på mig på "Gör om mig"- temat ikväll på Jive. Jag fick äran att visa en rockigare stil, passar bra till min nya frisyr! =) men jag vet inte riktigt om jag gillar kläderna jag ska ha på mig.. är inte nåt som jag kanske skulle ha valt själv. Får köpa alla kläderna biligt sedan så vi får väl se om det blir nåt inköp.
Mamma ska iaf komma upp och kolla på mig :) Så då hinner jag umgås med henne imorgon innan vi åker upp till Ritsem. Dom har inte lovat så bra väder så jag håller tummarna att det inte stämmer, vill ha soool!

På tal om sol så har jag och mamma pratat om att göra en resa tillsammans här i vår. Men jag vet inte riktigt var man ska åka. Först funderade jag lite på Göteborg men det är ju nästan lika dyrt att åka ner till södra Sverige som att åka utomlands. Turkiet har jag varit i så många gånger.. men det är samtidigt ett säkert kort om man vill ha sol och bad. Så vi får hålla ögonen öppna om vi hittar någon billig och bra resa.

Förövrigt så gick det bra hos vetrinären med Nova igår. Så nu är hon frisk som en nötkärna igen :)

Nu ska vi ut på en skön promenad i vår solen innan jag ska iväg till frissan igen. Dom ska kolla vilka färger jag passar i och då gissar jag att det är smink eftersom håret redan är färgat. Sen hoppas jag att dom hjälper mig att styla håret, man är ju inte riktigt lika grym på att göra det själv :P

Ha en bra helg! ♥


Flyt.

Hade sånt otroligt flyt igår när jag gick till frissan för att klippa mig. När jag kom dit och förklarde hur jag ville ha mitt hår så blev jag erbjuden att vara "Hårmodell" på Torsdag. Så jag fick hela klippningen och färgningen helt gratis! Så ibland har man verkligen tur :)
Blir lite nervöst att visa upp håret sen men det ska väl gå bra hoppas jag.. Ikväll ska vi iaf träffas och prova ut vad vi ska ha för kläder på oss. Får hoppas att det blir något riktigt snyggt.. Så det blir spännande.

Idag ska jag tillbaka med Nova till vetrinären. Hon har haft besvär med sina analsäckar :( blä. Men nu har hon ätit antibiotika i 14 dar så jag hoppas att hon ska vara bra nu. Hon är då piggare än aldrig förr så jag tror nästan att hon är det :)

Ska nog ge mig ut i det fina vår vädret med båda hundarna först, åh vad det är härligt med sol! Hoppas att det blir lika fint till helgen då vi ska åka upp till fjällen.


Syns lite dåligt på bilden men håret är rött.

Vill tillbaka...



Vi hade det helt underbart i Thailand! Nu vill jag bara åka tillbaka...  Man borde egentligen bli nöjd men nu känner jag bara att jag vill ut och resa mer, -se och uppleva en massa underbara platser.