nattlampa

Är på jakt efter en nattlampa. Hade velat denna fina barbapappa! Är så otroligt söt... men tyvärr är den alldeles för dyr :(



Men så hittade jag att det finns billiga på Ikea som säkert fungerar lika bra?


Får nog försöka beställa den med någon som ska dit!


Söta babyprylar.

Allt såg bra ut hos barnmorskan i förmiddags. Lillskrutten var livlig därinne i magen som vanligt :) Och bäst av allt var att jag slapp lämna blodprov! yees. Imorgon är det tänkt att föräldrargruppen ska dra igång så vi får hoppas att den inte blir inställd igen. Känns som veckorna rinner iväg och börjar den inte snart hinner ju tusan våran baby födas! :)

Kunde inte hålla mig ifrån att köpa lite söta babyprylar idag..
Här ska ni få se:


Söta "Diinglisar" (napphållare,napp och en tiger att hänga i vagnen eller i bilbarnstolen)


2 par små sockar och en febertermomerter..


Hon/han måste ju ha en barbapappa såklart! :)


Vilken färg?

Nu har jag blivit alldeles kär i ett par vinterstövlar! Varför ska jag vara så omöjlig? :)
Men kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill ha dom mörka eller ljusa.. Var rätt dyra så jag måste ju vara säker innan jag beställer!! Får man vara såhär slösig innan jul? Är så  typiskt att man bara hittar julklappar till sig själv hela tiden.. :P




Imorgon ska jag till barnmorskan på förmiddan. Gissar att det blir blodprov i fingret nu igen..:( Buhuu.. Men får nog lyssna på lill-skruttens hjärta så det väger upp det hela! :)
Sen blir det kanske Lussebulle-bakning. Är lite sugen.. Borde även få upp julgardiner. Vi får se hur mycket jag orkar med, är ju trots allt ledig rätt länge nu! Brukar vara ganska så bra på att skjuta upp saker som är mindre roliga.

Ska ta ut hundarna och hoppa i en renbäddad säng + läsa lite i min nya bok "Elsas värld" som jag fick av min söta kompis Susanna i helgen.♥

Torsdag

Min "lediga dag" igår blev inte speciellt ledig.. Först hade vi personalmöte 2,5 timme och då fick jag veta att hon som skulle jobba var sjuk så det blev jobb iaf. Föräldrargruppen som skulle starta igår blev inställd så det gick ju bra. Men den ska tydligen dra igång nästa vecka.. det får vi verkligen hoppas, är bara 9 veckor kvar till bebben kommer nu! Helt sjukt vad tiden går snabbt...
På Lördag ska jag vara ledig på kvällen iaf. då ska vi på julbord med Magnus jobb. Mums vad gott det ska bli med Julbord! :) Vi får väl se hur länge jag orkar vara med för jag gissar att det kommer bli en del fylla.. men tänkte att jag kan ta med bilen så jag kan åka hem när jag börjar bli less!



Bild från i helgen när mamma och jag promenerade med hundarna efter isen i stugan.


tjockis!!



Har liiiite problem att stänga täckbyxorna... :D


ledig helg.

Fick en trevlig nyhet här på morgonen, behöver inte jobba mer i helgen :) Så eftermiddag blir det dop och sedan åker vi till mamma i Jokkmokk. Så det blir skönt :)
Ska hoppa i duschen och börja göra mig i ordning. Vi måste åka och hämta ut doppresenten som jag hoppas är fin! Plus att våran babysitter som jag vann på Tradera verkar ha kommit.. Hoppas den är bra den med.

Hoppas ni oxå får en mysig helg!






För mycket fritid?

Har varit så förbaskat kallt hela veckan att man knappt vågat sig utanför dörren. :( Så har man lite att göra kan man ju alltid pyssla med att måla mönster på naglarna.. ;)



Helgen verkar iaf bli räddad. Chefen ringde imorse och hörde om jag inte kan jobba då en tjej är sjuk så ikväll blir det jobb. Sen får vi väl se om hon kryar på sig eller om jag får rycka ut hela helgen.. Är egentligen bara bra att få lite extra pengar nu när jag snart slutar. Plus att jag skulle få ledigt nästa vecka då vi har kommit med i en föräldrargrupp som drar igång. Ska bli spännande att få se vilka som ska vara med och dessutom träffa lite fler runda gravidmagar! :)

Trevlig helg mina vänner!


Lussebullar.

Har varit så sugen på Lussebullar flera dagar och inte blir det bättre när man läser på alla bloggar hur duktiga dom är på att baka! Själv är jag inte lika flitig så jag köpte en påse igår :) Och självklart julmust till..



Clementiner kan man heller inte få nog av! Brukar väl bli minst 2 per dag..  :)


True blood

Har köpt hela säsong 1 av serien "True blood" på Tradera och fick hem den igår. Har sett första avsnittet tidigare och tyckte att den verkar helt ok. Jobbar bara nästa vecka och sen går jag på Havandeskapspenning så då lär jag  få tid över att börja kolla :)


magen v29 ♥

Blev inte dom bästa bilderna när jag försökte fota magen inne på toan. Men såhär ser min kula ut nu i vecka 29 :)
Dessutom är jag nyklippt! Var hos frissan imorse. Håret växer som ogräs, så hon fick klippa riktigt kort på sidorna. Skönt att vara fräsch i håret till helgen då vi ska på dop.


Bilbarnstol

Har spanat efter bättre begagnade bilbarnstolar på blocket här ett tag. Är rena djungeln alla dessa baby-prylar man ska ha!
Ni skulle bara ha sett när vi var på Ikea och skulle handla madrass och alla dessa skydd till både spjälsäng och skötbord. Haha vi såg nog ut som frågetecken där bland alla gravida par som var där och slet bland hyllorna. -Vad är detta? Vad har man den till? Hur funkar den här? Ähh, vi köper 2 det är säkert nåt man ska ha! :D

Nåväl, igår beslutade jag mig för att beställa en helt ny bilbarnstol. Hittade en billig som verkade vara rätt behändig att använda. Vet inte om det var slösigt av mig men då vet man iallafall att den är ny och fräsch :)




                          "Akta Graco Autobaby med bas"
                       Någon som har erfarenhet av denna stol??



rykens!

Har en återkommande dröm som jag drömmer nästan varje natt just nu. Jag "glömmer" att jag är gravid så jag blir så jäkla full! Imorse kändes det så verkligt att jag var tvungen att fundera på om jag var ut igår! Så sjuk dröm, Magnus brukar fråga mig på mornarna om jag är full. haha. Man har verkligen konstiga drömmar när man är gravid! Undra just vad det beror på?
Till helgen ska jag iaf vara nykter! Blir troligtvis att svepa någon julmust men det får räcka.. ;)

Hoppas ni får en bra helg. Det ska då vi ha, blir mysigt med en liten weekend bara jag och gubben! ♥




myys.

Nu är det bokat! Jag och älsklingen åker på weekend till Haparanda till helgen.. Ska bli så mysigt!♥
Inte helt fel att få springa på Ikea. Ska bli kul att få kolla på lite babyprylar.  Ska bla. köpa ett skötbord, madrass och sånt till spjälsängen plus att jag lär väl hitta massa andra fina saker.. :)
Hoppas bara hotellet är fint som vi ska bo på, men det ser väldigt fint ut på hemsidan. Vilket lyx, älskar hotellfrukost! :)

Ska även spana efter dessa "baggy-leggins" på Gina, ser sköna ut att på sig när jag ska gå här hemma och vänta på lillen..


mesiga jag..

Har varit hos barnmorskan idag på förmiddan. Visste att idag skulle det tas prover, vilket jag oroat mig för. Så därför blev det värre än vanligt! :( Blev jätte dålig och länge tog det innan det gick över.. Stackars min nya barnmorska, hon blev ju orolig över mig.. Dessutom räckte det inte att ta blodprov från armen sen skulle jag ta i fingret med. Var inte det lättaste när jag var så spänd! Herregud, varför ska jag vara så känslig? Men nu var det iaf sista gången jag behöver ta från armen. Sen blir det "BARA" i fingret.. men det brukar gå lite bättre.. Se har jag bara droppen att frukta sen när det är dax för förlossning! Visst är jag roligt, att föda barn oroar jag mig inte speciellt mycket men att sätta dropp innan.. fyy!

Fick även höra hjärtljuden idag, "Lillskrutten" ville såklart inte vara still där inne i magen :) Så barnmorskan gissar att det är en riktig vilde! ♥ Sen tyckte hon även att hjärtljuden låter väldigt starka för en bejbis i denna vecka. Det blir kanske som jag misstänker, en riktig bjässe! Fick lite info om amning och hon var nyfiken på att höra vad jag tyckte om det men det känns väldigt avlägset ännu tycker jag. Eller är det jag som har svårt att förstå att jag ska bli mamma?! :) 

När jag kom hem slängde jag mig i soffan och såg "Sex and the city 2" Så nu har jag hämtat mig från förmiddagens blodtrauma! ;)
Ska ringa min kära mor och höra om hon inte ska vara hundvakt åt oss till helgen. Vi planerar nämligen att åka till Haparanda och gå på Ikea. Vill bo på spa-hotellet "Cape East" Hur mysigt hade inte det varit...




bullunge!


Var så sugen på att köpa denna söta body på lindex idag! Men Magnus säger att jag har köpstopp förstår verkligen inte varför!? :P
Hämtade ju ut ett paket från HM idag med en massa fina kläder, både till mig själv och till bebben :)
Börjar ha lite svårt att ha mina gamla tröjor nu.. alla slutar ju mitt på magen!

Ikväll ska vi se nya Beck filmen "Levande begravd" Blir mysigt på min första lediga dag. Nu ska jag skynda mig och hjälpa gubben i köket.

Ha det bra!