Sommar i stugan.

Jag och tjejerna har varit med mamma till stugan i veckan. Dom har hoppat och stutsat i långgräset för att sedan springa ner till sjön för att bada! Det är härligt att vara på landet... =)


På verandan hade det kläckts små fågelungar!




Sommar i Ritsem.

Några bilder från Ritsem förra helgen.. Har bara varit upp på vintern tidigare men det är minst lika mysigt på sommaren! =) Det var is-kallt i älven men det verkade tjejerna inte bry sig i.. =)


Söta som uttrar! =)



Igår cyklade husse, jag och vovvarna till "Abborrtjärn" Där fick dom svalka av sig efter att ha sprungit så duktigt. Dom gillar verkligen att springa brevid när man cyklar =) Så nu när jag fått en ny cykel är det så kul att fara ut en sväng på kvällarna så tjejerna får rusa av sig lite..
Nova har blivit jätte duktig på att simma ut och hämta pinnar, tidigare har hon bara velat gå så långt ut att hon når botten. Men igår simmade hon som en liten utter! ♥ Kendra var oxå ut några svängar, hon är lite feg ännu..  Så fort det blir djupt och hon måste börja simma så vill hon vända in mot land =) Men det kommer nog... Vi får gå simskola med lillasyster ;-) Näe, jag tror det bästa är att dom får ta det i sin egna takt. Så har det ju fungerat för Nova iaf. Slipper dom bli rädd, man är ju ändå där för att det ska vara kul för hundarna.
Ikväll ska vi åka upp en sväng till Ritsem för att hämta hem lite saker från husvagnen. Förhoppningsvis håller det fina vädret i sig, då blir det mer bad! =)


Kendra försöker stjäla Novas pinne =)


skönt att simma =)