Sundsvall och Boden.

Har varit slö och inte uppdaterat utställningsresultatet för varken Sundsvall eller Boden! Har tyvärr inga bilder så det blir ett väldigt tråkigt inlägg!
I Sundsvall gick det inte särskillt bra för Kendra då hon fick en 2:a, domaren tyckte att hon var för mycket "baby" ännu... så det var lite trist. Men annars var det verkligen super roligt att vara där!
Här kommer kritiken:

Sundsvall 2008-10-12

"Fem. huvud. utm ögonfärg till fälsfärgen, välplac öron, bra bett, bra hals, raka vinklar fram, stram rygg. Bröstkorg som behöver mer volym, norm. vinklar bak, låga hasor, päls i kommande, tilltalande färg m. fina tantecken, nyttjar svansen tillräckligt, rör sig lite kort och ostabilt i steget fram, bra påskjut, En ung tik som behöver mera tid för att komma till sin rätt. trevligt temp. Välvisad."
Domare: Patrik Ragnarson.
Ukl- 2:a Kv

(Till sommaren kommer jag ställa inför samma dommare när han kommer upp till Gällivare och midnattssolsutställningen, kommer bli spännande att få höra kritiken då)
_______________________________________

Boden 2008-11-01

Under Allhelgona följde mamma med mig och Kendra på utställning i Bodens ridhus. Rätt kallt var det men det gick bättre än i Sundsvall.. 

Kritiken:

"Önskas kraftigare i nosparti o mera stop. Bra hals o överlinje. Väl vinkl men smal i fronten o outvecklad i kroppen. Rör sig väl"

Domare: Tiina Illukka
Ukl- 1:a Kv Kk: Reserv.

_________________________________________

Imorgon blir det en inoff:are här i Gällivare ridhus.. Blir kul och förhoppningsvis inte allt för kallt.... =)
To be continued... ;-)  ♥