Kalas!


Blev inte så stor skillnad, lite kortare bara! Ena sidan försöker jag spara ut så där fick hon bara toppa lite... Blekte en slinga men jag hade nog velat ha det lite ljusare så jag funderar på att bleka det igen. Eftersom jag har så mörkt hår så trodde frissan att jag skulle behöva göra det några gånger... men nu får det duga ett tag iaf. :)








Har varit och jobbat och är alldeles slut, började redan 06.00... fy, jag är verkligen ingen morgon-människa!
Är så himla typiskt att det ska bli toppen väder när man jobbar, vill ju sola och vara ute. Nu är Magnus och handlar, vi ska nämligen grilla i kväll... Mums! :)

På Lördag blir det Luleå Kalaset, har velat så mycket om jag skulle orka fara eller inte men nu tusan är det bestämt! Kommer nog bli roligt, så vi får hoppas att vädret håller i sig. Då blir det nog riktigt mysigt. Är ju aldrig ut så nu får jag passa på! =)

Uppfräschning på G!

Ska till frissan om en timme och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på den här gången! Ska iaf prova en ny salong, var så svårt att få en tid där jag brukar gå... så det blir spännande! :)
Har tagit bort min hårförlängning så nu känns håret så himla tråkigt att jag måste få göra nåt roligt med det...


Den här rockiga frisyren hade varit nåt men jag har för kort i nacken ännu.... Typiskt, snyggt var det iaf. :)
Håll tummarna för mig att jag kommer bli nöjd vad det nu än blir...! Frissan får nog hitta på nåt bra.



Paradise, here we come!

Jag har längtat så otroligt länge på att få åka till Thailand, och nu ska det äntligen bli av! :)  Känns helt fantastiskt att ha en sån resa att se fram emot.... Idag bokade vi biljetterna till Bangkok, flygstol. Så nu ska vi bara enas om vilka öar vi ska besöka! :) Blir Magnus och jag tillsammans med Magnus syster + kille. Den 2 Februari flyger vi från Luleå till Peking ! och sedan vidare till Thailand... Så nu kommer det inte alls bli lika jobbigt med vinter och kyla när man vet om vad som väntar. :) Ni kan ju gissa om jag är lycklig!

Så nu när vi får semester om 2 veckor kan vi nog inte sväva ut så mycket.. Får börja tänka på att spara litegrann, är ju billigt att leva därnere men jag tänker absolut inte snåla när jag väl har fått komma till paradiset!



Stränderna väntar..... ♥

Grått och trist.


Kallt och regnigt är det ute, man har bara lust att krypa ner i soffan med en bra film... Men nix, måste jobba hela helgen! Det har redan börjat mörkna på kvällarna, är hösten redan här!? 3 veckor kvar till min semester... Får se vad man ska hitta på, är ganska så sugen på en sista minuten! =) Vi får väl se...
Nu ska jag börja göra mig i ordning för jobbet och hundarna ska ut.

Trevlig helg!



Bejbi myser på soffan idag...♥

Lurviga björn ♥


Kendra i stugan. Nu längtar vi bara till ledighet så vi kan åka tillbaka till landet, är så skönt för hundarna att få vara ute! =)

Stugan.

Ska åka och jobba 3 timmar här på förmiddagen. Sen åker jag till stugan med hundarna, ska blir skönt för Nova & Kendra att få bada lite i helgen =)
Jag och Magnus ska åka ner till Sundsvall på en liten weekend så det kommer bli super mysigt! =) Så nu när jag har varit hundvakt åt mamma i några dagar får hon vara åt våra små tjejer! :) ♥
Ska även svänga förbi hos Liz i eftermiddag så jag äntligen får träffa nytillskottet Melker! Ska bli roligt att få bekanta sig med den söta krabaten! :)

Hoppas ni har det bra i sommar värmen.


Fina saker..♥


Jag har skämt bort mig själv genom att göra fina naglar, har länge velat göra och nu blev det äntligen av! Valde att ha dom ganska naturliga med bara en liten glitter-rand! =) Tänkte att det kunde var kul att lägga ut bilder för nästa gång väljer jag nog en annan "design" Men visst blev det fint!? *Stolt*


Förra helgen var Magnus och jag lite pyssliga och inhandlade en ny byrå till datarummet, förhoppningsvis kommer Magnus hålla lite bättre ordning på alla sina saker! Kan bli galen ibland....

Och en liten kärleksdikt har kommit upp på väggen i sovrummet. =) Är verkligen förtjust i "väggord"

Det var lite om vad som händer i detta hus! =)
Nu blir det film-mys och godis... :P


Förresten så är vi barn-vakt åt Kitty i några dagar medans mamma är på semester i sthlm.
 Puss å hej!


Nova på Midnattssolsutställningen -09

Som vanligt är jag dålig på att skriva här på bloggen....

Är längesedan jag ställt ut någon av hundarna men den här gången var det iaf Novas tur. Hon fick en 2.a så resultatet var ju inte så bra... Men domaren var jätte bra så det kändes som en rättvis bedömning om jag ska vara ärlig. Sen var det ju ingenting i kritiken som var nytt heller. Nova var jätte duktig även fast hon löpte så det kändes mest kul att få ställa henne! :)

Kritiken:

"Fem. huvud. Kunde haft lite kraft nosp. Mörka vackra sunda ögon. tunna fina välplac öron. Bra bett, lite kort hals. Raka vinklar fram. stram rygg. Bröstkorg borde ha mer volym. Fallande kors. Tillr vinklar bak. Låga hasor. Bra pälskvallité. Nyttjar svansen väl i rörelse. Borde ha ett friare rörelseschema o blir smal språngig framtill. Trevligt temprament. Välvisad!"

Domare : Patrik Ragnarsson

Få se när nästa utställning blir men det verkar bli först i Oktober. Då får vi se hur det går för Kendra... =)
Hade varit kul att åka ner till sundsvall i år igen, vi får fundera... :)