Torka

Har varit lite frånvarande här på bloggen känner jag. Har väl egentligen varken haft tid eller lust till att skriva, dagarna ser ju lite annorlunda ut nu med en liten baby i huset! :)
Väntar just nu på att pappan i familjen ska komma hem från jobbet så vi kan börja packa oss iväg mot fjällen. Det verkar inte bli så bra väder ihelgen men vi tänkte ändå åka upp. Är skönt att vara där och bara umgås! Dessutom kommer en gammal barndomsvän till mig upp så det ska bli kul att träffa henne.

Igår var jag och Emilia på stan tillsammans med Magnus syster och hennes dotter. Dom har äntligen slagit upp portarna för Kappahl så det blev lite shopping.. :) Men sen när jag kom till bilen så tror ni inte att det sitter en P-böter på framrutan!! åhh, 600 kr i böter. Så jäkla surt. Jag som såg en sån fin jacka på Lindex som jag hade kunnat köpa för dom pengarna ist. Nåja det är bara att betala och se glad ut...

Hoppas ni får en bra helg!

Kram.



På Söndag blir Emilia redan 2 månader, hon har blivit så stor! :)

Vad blir det för mat? ;)

Emilia ligger ute och sover i vagnen. Har hunnit klippa hundarna, dammsugit och slängt ihop en Taco-lasagne. Det gäller verkligen att vara effektiv medans den lille sover! :) Hittade ett recept på lasagne i en tidning så det ska bli gott att smaka. Det har blivit så mycket "snabblagat" den senaste tiden att det ska bli trevligt med något hemlagat. Att stå vid spisen är inte riktigt något man hinner med på dagarna och när Magnus kommer hem från jobbet då är jag alltid så himla hungrig att det ofta blir typ fiskpinnar eller något annat som går snabbt att slänga ihop. Sen att jag är hungrig är inte direkt något ovanligt.. Herregud vad svulten man blir av att amma! :D

Gott med mat.. ;)


Baby Converse

Åh, önskar ett par söta Converse till Emilia i sommar. Så himla söta! ♥
(finns på babyshop.se)

Härligt.

Har verkligen tur som får vara mammaledig nu på våren då det är så skönt att vara ute! Igår överraskade mamma oss med att komma på besök över dagen så vi var ute och promenerade med hundarna och vagnen. Vi gick förbi "Tippsta" och det var så mysigt så jag gick dit idag med. Hade tur att det var så lite folk så jag kunde släppa lös hundarna så dom fick springa lite. Är verkligen toppen att kunna ta med dom när jag är ute med vagnen på dagarna. Bra motion både för dom och matte, och Emilia sover så himla skönt utomhus :)


En härlig dag.

Jag och Emilia fick en riktigt lång promenad idag då vi gick in till stan och fikade med mina två jobbarkompisar Sofia och Ellen. Var riktigt skönt ute med sol :) Emilia sov så snällt i vagnen, vaknade bara till lite då det var lite väl livat inne på fiket men somnade snabbt om.
Ikväll har jag sett filmen "The switch" Var ganska bra så den kan jag rekomendera till er som gillar lättsamma komedier. Sen såg jag ju självklart melodifestivalen!
Nu ska det bli så skönt att få krypa i säng. Ska släppa ut hundarna och försiktigt bära in lillgumman som har somnat här i soffan med mig. ♥

God natt!




Tips på Gratis-box

Tips till alla er gravida eller som just fått en baby:

På Apoteket kan man hämta ut en gratis Baby box. Jag registrerade mig på Babytobe ikväll och tänkte hämta ut min box imorgon. Blir spännande att se vad den innehåller. Gratis är alltid kul! ;)




Tjejhelg.

Pappa Magnus ska iväg på 30-års fest ihelgen så jag och Emilia får klara oss själva. Tänkte först åka till min mamma men jag tror vi blir kvar hemma. Får hyra någon bra film och se melodifestivalen. Själv hejjar jag nog på Nicke Borg -Leaving home. Låten blir bara bättre ju mer man hör den! Vem håller ni på? :)

Tänkte nog även låna denna på Statoil om den finns inne:



Hoppas ni får en bra helg!
kram.


Nya kläder.



Igår var Emilia finklädd i klänning och strumpbyxor men typiskt nog hann hon kissa ner sig precis innan vi skulle åka till farmor på middag. (Men hon ju blev minst lika snygg med leggins till.)

Passade på att köpa lite nya kläder åt henne när vi var till Luleå förra helgen. Älskar Kappahls babykläder, dom är så fina! Längtar till dom öppnar här i Gällivare nu i vår. :) Själv köpte jag bara myskläder åt mig själv. Är så mycket roligare att handla söta kläder åt Emilia! Nog för att jag börjar längta efter vårkläder till mig själv men man är ju ändå bara hemma i mjukisbrallor hela dagarna. :P

Idag kör damen på "vuxenstilen" med coola jeansleggins och tunika:



6 veckor.

Tänkte att jag ska fota Emilia när hon ligger på sin lammskinnsfäll med jämna mellanrum så man ser hur mycket hon växer, Kunde vara en kul grej.. :)
Borde egentligen startat lite tidigare när hon var alldeles nyfödd men det det här får bli bra.

Emilia 6 veckor gammal:


Mammas godbit :)

Igår när Emilia blev 5 veckor var vi och vägade och mätte henne hos Bvc. Stora lilla tjejen väger nu 4.215 och har blivit hela 53,5 cm lång! :) Så det är inte så konstigt att hon har vuxit ur storlek 50.
Ihelgen tänkte vi åka till Luleå och hälsa på Emilas nya lilla kusin. Ska bli så roligt! Man kommer säkert tycka att Emilia har blivit stor när man jämför med en alldeles nyfödd bebbe.

Nu hör jag en liten tjej som knorrar i vagnen så hon är nog påväg att vakna. Vi har nyss varit ute på en härlig promenad i vårsolen, synd bara att det ska blåsa så mycket annars hade det varit riktigt varmt ute.



1 månad.

I Söndags blev Lilltjejen 1 månad gammal. Och inte nog med det hon fick även en ny kusin! Så nu har jag blivit faster till en liten tjej i Luleå :) Ska bli så kul att få träffa henne.

Emilia imorse, nybadad och med en ny body som jag köpte på Lindex ihelgen: