inoff. Gällivare 20/9-08

I Lördags var vi på en inoffare här i Gällivare. Vi hade riktigt tur  med vädret, soligt och fint! =) Fick sällskap med Liz och Kajsa så det var riktigt trevligt.
Kendra var duktig förrutom att hon har så brottomt när man ska trava, måste verkligen träna mer på att hon ska springa fint! Hon fick ett HP och blev BIR eftersom hon var ensam Cocker. Tyvärr var vi tvungen att åka hem efter vi varit inne i ringen då jag var tvungen att jobba. Så det var trist... Men vi hann ju ändå få lite träning!



Kendras kritik:

"Mkt. god typ. Feminin, vackert huvud, vacker hals o rygg. Skulle önska kraft bröstparti. Bra benstomme o vinkl. Rör sig bra o paralellt. bra päls o färg. Välvisad."

Domare: Gunnar Norlin.



Tack Liz för bilderna! =)

Pirrigt..

PM:et för "Mittnordenutställningen" i Sundsvall den 12 oktober är nu klart... 40 Cockrar anmälda! Oj, man blir så nervös! =) Men det ska verkligen bli spännande att åka, har ju bara varit på "lokala" utställningar tidigare. Sundsvalls inomhus utställning låter så stort...! :)

Idag har jag även anmält Kendra till Ssrk´s utställning i Boden den 1 November. På självaste Allhelgonadagen hålls den, jobbar egentligen den helgen så jag måste ta ledigt.
Kul med lite utställningar i höst... Redan på Lördag blir det en Inoffare här i Gällivare! Liz och Kajsa kommer förstås =) Ska även sälja fika på förmiddan innan det blir Kendra som ska in i ringen.. Folk är dåliga på att ställa upp när det gäller "hundevenemang" Så jag brukar vilja hjälpa till när klubbarna anordnar saker!


September.



Nova bland alla vackra höstfärger!

 



Kendra gömmer sig bland snåren... =)