Hallå sommarn?!?

Regnet bara öser ner. Stackars hundarna som inte har fått komma ut nåt på hela helgen! :(
I veckan kan jag väl inte direkt påstå att det har blivit mycket gjort. Har planterat några blommor som förhoppningsvis inte regnar bort just nu!
Annars har jag varit väldigt slö, men det kan man väl få vara ibland? ;)
Vi tänkte först att vi skulle åka upp till Ritsem och måla våran förgård men det var ju ingen större idé när dom lovade sånt här piss-väder.. :(

Längtar efter solen, hade varit så mysigt att åka till stugan med hundarna. Dom har ju inte ens fått bada nåt i sommar! Kanske att vi åker dit efter min jobbarvecka som börjar imorgon..

Hoppas ni haft en bra helg!




Favorit skor.

Jag har haft flera par sedan jag var fjortis i olika färger och just nu har jag ett par vita med marinblåa ränder. Idag fick jag syn på att dom har kommit ut i lila! Dom vill jag ha.. :)
Helt klart skönast att springa runt i sneakers. Orkar man vänta till man fyller år? Har ju trots allt köpt en del nya skor den senaste tiden... :P
(799:- på junkyard.se)


home.

Har haft det toppen bra i Turkiet! Varmt och skönt.. :) kan inte direkt påstå att jag längtade hem när vi hörde att det snöade hemma! fy så hemst.
Hotellet var super fint så vi har bara ätit en massa och slöat i solen. Nu får vi hoppas att sommaren snart kommer här hemma så jag får behålla färgen. Nog för att jag inte hann bli så jätte brun men lite iaf. :)

Nu är det tillbaka till vardagen och jobb. Men det känns helt ok ändå. Känner att livet verkligen leker just nu! :)