AoNang

Just nu ar vi i Aonang i Krabi. Tankte stanna har till pa Tisdag da vi aker vidare till Koh Lanta. Har det riktigt bra i varmen, ungefar 35 grader :)
Har just varit pa stan och atit och shoppat lite... Mest Magnus som handlar, tankte vanta med shoppingen till vi aker in till krabi town dar det ar billigare.

Nu ska vi upp pa rummet och sova ut infor morgon dagen da vi troligast aker till phi phi oarna.. Jag ar sa rastlos hela tiden och vill mest aka pa dagsutflykter :)
Hoppas allt ar bra dar hemma!
Kram

rök.

Har nästan försökt bränna ner både mig och huset idag... Dammsög kring kaminen och hela jäkla dammsugren började brinna! Panik. Lyckades iallafall slita ut dammsugspåsen och slänga in den i kaminen. Dammsugaren verkar ha klarat sig förutom att plasten smält litegrann.. Men den stinker när man slår igång den! Hoppas att det försvinner så jag inte behöver köpa en helt ny eftersom jag köpte den i sommras... Dör av den här lukten här hemma, Luktar som att jag har rökt pipa här inne i 100 år eller nåt! fy.. Golvet fick en del brännmärken dessutom. :( Får försöka slipa bort det sen när vi kommer hem. Fan vad jobbigt, jag måste ju börja packa!

Till middag ska jag prova laga laxfilé med pesto och creme fraiche + egen potatismos. Har aldrig testat det så det ska bli spännande. Hoppas matlagningen går bättre än städningen... suck, vilket flyt jag har. Jag som tänkte göra fint innan mamma kommer hit i em.

Få se om jag hinner blogga nåt mer innan vi åker! Kanske på Arlanda? Vi har ju några timmar på oss i sthlm innan Flyget går till Peking. :)