Ikväll vinner jag!

Snart ska vi iväg till Magnus mamma för att spela Bingolotto! Haha lite pensionärs-varning på oss.. Men jag tycker att det är ganska kul om jag nu törs erkänna det. :D

I morse när jag vaknade upptäckte jag att jag fått lite ont eller rättare sagt så är jag lite stel i fingrarna. Gissar att dom kan ha svällt lite grann. Känns inge kul, men jag ska väl inte klaga som har mått så otroligt bra under hela graviditeten. Var ju egentligen bara dom första veckorna som var jobbiga då jag mådde riktigt illa plus att jag bara ville sova!

Imorgon åker vi till Jokkmokk, ska äta middag hos min pappa först sen på kvällen blir vi hos mamma. Gissar att vi kanske åker hem sen sent på kvällen då vi har hundarna med oss. Så vi får väl se om vi är hemma till 12-slaget, vi brukar kolla på alla raketer från övervåningen där vi har bra utsikt. Tänk att det redan är nyår imorgon, jag hänger inte riktigt med!

Nä, nu börjar strax bingon..

Så jag får passa på att önska alla ett riktigt Gott Nytt År! Det nya året kan bara bli bättre, inte sant?! :)

kram

nova

Nova gillar inte att ha på sig sin vinteroverall jag köpte till henne här för nån vinter sedan. Känns dumt när den är alldeles ny så jag har provat lägga ut den på Tradera. Ikväll fick hon vara modell så vi kunde fota den, är hon inte söt! :) ♥


Fick tag på en!


Ibland har man tur! Fick tag på en stickad overall från Lindex :) Dock i storlek 68 men då har vi ju nåt att växa i... Hade egentligen velat ha den från Kappahl med större knappar, är så himla fin! Men den verkar vara ännu svårare att få tag på.. :( Så jag håller tummarna att den från Lindex är fin och mysig den med.


Tidsfördriv.

Allt såg bara fint ut hos barnmorskan idag. :) Berättade att jag har börjat ha så mycket sammandragningar men det var som jag gissade, helt normalt! Så det var ingen fara att vara ute och promenera med vovvarna. Skönt :)

I går läste jag ut min bok "Elsas värld" Så det var bra att jag fick ett paket från CDON idag med lite nytt tidsfördriv..
Andra säsongen av True Blood och en poketbok som jag hoppas ska vara bra!








Magen V.35

Imorgon går vi in i vecka 35. Magen fortsätter att växa... Tycker nästan att det kan börja vara bra snart! :) Ska träffa barnmorskan redan imorgon igen. Börjar vara täta besök nu på slutet men det är alltid mysigt att få lyssna på hjärtljuden :)
Sen på Onsdag är det sista träffen med föräldragruppen. Försäkringskassan ska komma och prata om föräldrarpenning så då gäller det att vässa öronen.. Herregud jag tycker det verkar vara riktigt besvärligt och tjorvigt. Hur ska jag förstå så man använder dessa dagar på smartaste sättet?! Såklart vill man ju vara hemma så länge som möjligt... men man måste ju samtidigt ha råd att leva.
Har iaf fått min första utbetalning sen jag gick på Havandeskapsersättning. Var inte direkt en förmögenhet så i fortsättningen kommer man nog få hålla hårt i pengarna, hur jag nu ska lyckas med det.. :P



Hårding...

Lilla "M" eller om det nu blir en "E" kommer bli en riktig hårding i denna coola body som jag hittade på Lindex förra veckan! :)
Med en liten "I love Mum-tattoo" på ena axeln.. så himla söt!





6-årsdag!♥

Idag har vi varit tillsammas i hela 6 år. Tänk vad tiden går snabbt, och nu har vi en bebbe i magen! :)
Julen har varit väldigt lugn och skön. Dagen före julafton spelade vi bingolotto tillsammans med mamma. På julafton öppnade vi först julklappar med henne innan vi åkte till Magnus familj och firade.

Har åkt en sväng skoter idag så hundarna fick springa av sig. Var riktigt skönt ute, bara kring -8. Så nu har magen fått åka skoter för första gången. :) Förhoppningsvis kommer vi kunna vara i fjälls till våren så vi får åka lite mer när "lill-skiten" har kommit..!

Nu tänkte jag höra med min älskade gubbe om han inte kan hämta en pizza, måste ju lyxa till det ordentligt på våran romantiska dag! ;)

Trevlig fortsättning mina vänner.




Mys overall

Vill ha denna stickade babyoverall från Lindex! Men såklart är den slutsåld :(
Ser den inte för mysig ut?!







Vecka 34!

Idag gick vi in i vecka 34.. Börjar kännas nära nu! :) Man kan ju börja undra när lillen har tänkt anlända.. Ska vi vänta 4 eller 8 veckor? oj oj det går så fort. Kommer nog först inse att vi ska ha en baby den dagen hon/han kommer!

Älskling♥


Babyshop.se har -30% på allt från Lundmyr of sweden idag + fri frakt!

Älskar deras fina babykläder, hade velat ha allt! Klickade hem en body och ett par sockar:


Vinter tossor.

Idag såg jag en liten baby som hade så fina sköna fodrade "skinntossor" + matchande handskar. Det vill ju jag oxå ha till våran bebbe i vinter! :) Ringde precis till mamma att hon måste hitta någon som kan sy åt oss. Annars kanske man kan hitta sånt på Vinter marknaden i jokkmokk i Februari..

Såg att www.Lindbergshop.se hade liknande:




V.33

Idag går vi in i vecka 33! :)
Sitter och väntar på att Magnus ska komma och hämta mig, ska träffa barnmorskan nu på förmiddan. Senare ikväll ska vi även på rundvandring på BB. Kan ju vara bra så man hittar dit när det väl gäller om några veckor... :)

Kram.


bitande kyla.

Bitande kyla i kinderna på dagens promenad med hundarna efter skoterspåret. -19 har vi idag. Men vad gör man inte för sina små fyrfotade vänner!? :)
Plus att det är nyttigt för mig och magen att komma ut och röra sig. Är risk för att det blir för mycket hemma-mys hela dagarna annars! Så en liten runda försöker jag satsa på varje dag, är ju oftas bara kallt i början sen blir det skönt att komma ut. :)


Helgens shopping.

Blev inte så mycket shopping i Fredags när vi var till Luleå. Köpte en julklapp till pappa så nu tror jag faktiskt att jag är klar. Vi tänkte inte ha så mycket paket i år så det känns ganska så skönt att slippa stressa upp sig över det! Blir säkert lite mer nästa jul när vi har lite mer barn i familjen ♥
Köpte en vanlig tröja och 2 tunikor till mig själv så man har nåt fint att ha på sig nu när man bara blir större och större.. Finns inte så mycket i garderoben man kan välja mellan! :)
Sen hittade jag såklart lite babykläder på Hm. Det är så roligt, hade nog kunnat kolla på babykläder hur länge som helst. Allt är så himla gulligt!

Blev en fin pyjamas, en lite varmare mössa och ett litet set med isbjörnar på!


granen

I helgen tog vi äntligen fram julgranen och jag lyckades få upp julgardiner i tv-rummet. Tror det får räcka i år, är för slö för att hänga i köket som jag annars brukar göra. :P
Blev mysigt iaf. så nu får vi hoppas att man hinner få lite julkänsla.. Tidigare år har jag ju alltid jobbat så nu borde den väl ändå hinna infinna sig :)
Lucia idag, men det har jag inte riktigt märkt av. Men det gjorde man nog bara när man gick i skolan och fick öva julsånger.



Våran gran har fått en liten uppdatering i år, Magnus tycker att det är lite trist med bara svart, silver och vitt så vi köpte några röda små söta julklappar på Ikea att hänga upp. :)


snyggaste skötbordet!

Idag har jag pysslat med skötbordet så nu är vi redo för blöjbyten! ;)

Köpte detta väldigt enkla för fjuttiga 249:- på Ikea:


Och såhär snyggt blev det med lite färg + korgar för förvaring:



Nu står det inne i vårat sovrum men sen ska det såklart stå i badrummet! Ville ha det i svart så det passar bättre till inredningen vi har, det är ju trots allt något vi ska ha framme ett tag nu och varför ska man behöva ha en massa fula möbler bara för att man skaffar barn?
Gillar när det är ganska stilrent så alla dessa färglada babyprylar kan ibland kännas lite för mycket.

Stickade babysockar ♥

På tal om sköna sockar. Idag kom dessa söta hemstickade sockar som jag beställt. Lillbebben ska inte behöva frysa om fossingarna när hon/han kommer. ♥ :)


saffrans semlor?!


Läste att fiket i stan har börjat med saffrans semlor.. Kan det vara gott? Blir lite sugen att prova. :)
Någon som har smakat? 



myspys...



♥ Älskar mysiga sockar, nån som har tips var det finns fler fina?

Hemmafru.

Kan erkänna att jag börjar bli smått rastlös att vara ledig. Saknar inte att jobba men det är lite trist att bara vara hemma.. Slipper iaf att ha ont i ryggen nu när jag bara är hemma och slöar :)
Blir inte så mycket gjort heller... Kliver upp vid 10-tiden, äter frukost framför tvn, kollar runt lite på internet och läser alla favorit bloggar :) Sen brukar det bli en promenad med hundarna. Idag verkar det vara lite varmare ute så idag kan vi nog gå lite längre. Pysslar och städar lite, väntar att gubben ska sluta jobbet så vi kan äta middag. På kvällen blir det oftast en film eller nåt tv-program. Så ni ser, jag har ett väldigt hektiskt liv just nu! ;)
Men imorgon kanske vi åker till Luleå en liten sväng. Magnus ska hämta några bildelar så då hinner jag nog en sväng på stan. :) Dessutom tänkte vi hälsa på hos min bror och hans tjej. Dom har fått köpa ett skötbord och en nattlampa åt oss när dom var på ikea. Så det blir spännande att få hem det.. tänkte ev. måla skötbordet svart så då får jag ett litet projekt att greja med :)

Nu står som sagt hundpromenad på schemat!




Fusk bakning.

Ikväll har jag "fusk bakat" med hjälp av färdig kakmix jag hittade när vi var och handlade här för någon dag sedan. Blev så nyfiken då jag inte testat det tidigare... Riktigt smidigt gick det iallafall, bara tillsätta vatten och margarin sen in i ugnen!
Så nu ska jag hälla upp ett glas mjölk och smaka om dom är lika goda som det luktar här hemma.. :)




tofflor

Har läst på många "mammabloggar" att det är bra att ha med sig tofflor på BB. Man borde kanske önska sig ett par mysiga i julklapp! :)





Dessa söta kommer från Din sko 249:-





Vecka 32

I morgon går vi in i vecka 32. Veckorna bara rusar iväg! Och magen bara växer... :) Ska försöka få till en ny bild så ni får se.
Har även träff med föräldrargruppen imorgon. Skulle egentligen ha åkt till Jokkmokk eftersom lillebror fyller år men jag känner att jag inte vill missa dom här träffarna. Är bara 3 kvar så jag vill ha den information man får.

I helgen fick vi hjälp av Magnus brorsdotter Thelma att bygga ett sånt fint pepparkakshus. Det luktar så gott i hela köket att jag bara har lust att ta en stor tugga av taket! :D



Vill få upp julgranen någon dag här i veckan så man hinner njuta av den, är ju så mysigt! :)


Guess what!?

Tro det eller ej men nu har jag dragit igång ett Lussebulle-bak! Vem vet jag kanske blir en bull-morsa en vacker dag... ;) Övning ger färdighet var det inte så?
Håll tummarna för att jag lyckas! Hade varit mysigt med glögg, pepparkakor och lussebullar till Fredagsmys ikväll...! :)


Älskar mina nya skor!

Kunde inte hålla mig från att köpa stövlarna... Men blir man kär så blir man ;) Ruskigt dyra (Magnus tycker att jag ska vara med i Lyxfällan!) men åh, vad mysigt sköna dom är! Har varit ute med hundarna och promenerat och jag gillar dom jätte mycket. Så ibland får man faktiskt unna sig fina saker och bli riktigt nöjd.








För snart ett år sedan...

Det är snart ett år sedan vi var i Thailand. Då hade vi aldrig kunnat gissa att vi är där vi är idag, väntandes på en liten baby ♥
Vad jag längtar till vi kan åka tillbaka till solen och värmen men då som en lite familj! vad mysigt... :)




14/2 -2010


Babyboom!

Min chef har satt in en ganska så kul annons i tidningen idag!



En tjej fick barn nu i sommar och nu är vi två till som väntar smått! :) Haha vi ynglar av oss samtidigt så det behövs det folk på Statoil!
På Lördag ska jag jobba extra ett förmiddagspass. Sen går jag på havandeskapspenning. Känns verkligen konstigt att veta att jag sen inte ska jobba på minst ett år... :)