Vardagslyx

Det har varit så skönt att vara ledig dessa 3 veckor men på Måndag börjar jag jobba igen. Lite blandade känslor.. trist att jobba men samtidigt kul att träffa lite människor. Första arbetsdan är man säker less igen, brukar ju vara så! :)


Lyxig frukost är när man kan gå ut på gården och plocka färska jordgubbar och smultron! mums... Måste det bli vinter? Hoppas verkligen att vi får en lång fin höst i år!



Blåbär!

Idag har jag varit och plockat blåbär tillsammans med Magnus syster, (Kendra fick också vara med och luffsa i skogen :) )
För att vara en oerfaren plockare fick vi ihop rätt mycket! Plockade drygt halva hinken så minst 5 liter blev det iaf. Så nu tänkte jag ställa mig i köket och göra en paj.. Ska se "Män som hatar kvinnor" på DVD så då blir det lite film-mys...♥


Love..


Hur är det man brukar säga... "Vägen till mannens hjärta går genom magen..." Därför får min gubbe denna kärleksförklaring till middag! :)

Sötare potatis får man ju leta efter. ♥






Bortskämd? Absolut!

Min mobil har jäklats i några veckor nu... Har knappt hört någonting när folk har ringt! Så jag har varit på jakt efter en ny ett tag, men har haft svårt att hitta nån jag gillar!
Fastnade för en Nokia som jag hittade i en tidning men den var såklart omöjlig att hitta! -Varför är det förresten alltid så? :)
Nu ska den iaf vara påväg hem till mig, hoppas att det inte tar allt för många dagar!




Är sommaren förbi?

Börjar redan kännas som höst, idag var det bara 10 grader ute... Det är inte riktigt klokt! Fy så trist det känns.
 Lägger upp lite somriga bilder för att försäkra mig om att det inte är över riktigt än! :)

Fick mest smultron i mitt lilla land i år, jordgubbarna blev få men stora! :)

Har köpt mig en ny digitalkamera här för någon vecka sedan, försöker lära mig att ta fina bilder... Jag är inte så duktig men det är roligt! Ska verkligen försöka att bli bättre på att ha med mig kameran..


Svalka!



Var en sväng och lät hundarna få simma lite. =) Ikväll jobbar jag sista eftermiddan innan semester.. Då blir det förhoppningsvis fler simturer!