Sol och värme

-Hello beachen snart kommer jag! 4 dar kvar sen åker vi äntligen :) Är så regnigt och kallt här hemma så jag vill bara värma mig i solen.
Har klickat hem bodybutter och en sololja från Nelly.se som har frifrakt just nu. Så här ska pressas! ;)




träd.


Dom nya träden jag köpte på Åhlens i veckan:


Dom "försvann" lite i nya tapeten men tanken är att dom ska stå i fönstret sedan.


Har även glömt att visa mina senaste cult ljus. Jag kan aldrig få för många saker från den serien.. Bara älskar allt! :)
Men finast är ändå fotot på Kendra som valp! Det är några saker jag har på nya sänggaveln.





Just nu knaprar jag på polka-chokladen. Den var helt ok! =)
Magnus har jobbat hela dan idag så jag har varit lite uttråkad.. och just när jag var ute med hundana så började det såklart regna. Har iaf. rensat ut en del gamla kläder som jag tänkte lämna till Röda korset, känns bättre än att slänga!
Idag är det precis en vecka kvar till mamma och jag åker utomlands. Dom har lovat dåligt väder till veckan så det kommer bli härligt :)


fredag.

Hade det bra i Luleå. Statoil-träffen var väl lite sådär, kändes inte riktigt så välplanerad! :( Men det var mysigt att bo i stuga med dom andra tjejerna förrutom att alla blev fulla och glada utom jag! Men det var rätt skönt dagen efter då alla andra var slitna och trötta. Då orkade jag stanna kvar i Luleå för att gå på stan. Fick umgås med min kära barndomskompis Sandy så det var jätte kul. Vi låg en stund och solade i en park, var super härligt väder!
Handlade inte så mycket. Några linnen på Hm, en jeans kjol och ett par "Gladiator sandaler" Köpte även 2 "smyckes träd" från Åhlens. Ett stort och ett litet som jag ska ha i fönstret i sovrummet. Ska visa hur fina dom är sedan... =)
Idag har jag varit ute och krattat gården, inget lätt uppdrag måste jag säga. tror att jag ska såga ner varenda träd på våran tomt! Blir så mycket löv av våra rönn.. :(

Nu ska jag snöra på mig springskorna och möta upp Madde för en kvällsrunda. Har ätit en massa Tacos så får se hur det går... tar med mig Kendra så hon får lite extra motion idag eftersom den lilla skurken nämligen hade gjort inbrott i tvättstugan idag och fått upp en ny fodersäck. Vem vet hur mycket den damen har tryckt i sig! :(

trevlig helg!

Sommar.

Åh vad det är härligt med denna värme! Älskar solen =) Har suttit en stund på altan och solat men det var nästan för varmt. Känns hel knäppt för varmt i maj månad!? Nåja, jag klagar inte..
Får hoppas att det inte bli lika varmt här hemma när jag och mamma åker till Turkiet bara, då känns det ju så bortkastat! Fast samtidigt, det är ju inte riktigt samma sak.. här hemma kan man ju inte bada. :)

Har köpt ett par nya springskor idag som jag tänkte prova nu ikväll. Tänkte försöka få upp flåset, har noll kondis så jag kommer nog få varva mellan att promenera och jogga.
Magnus och hundarna är fortfarande fast i fjällen får hoppas att dom kommer hem innan jag åker till Luleå imorgon!
Nu kom madde förbi, ska surra lite skit ;)


Work.

Veckan har verkligen har varit lååång och seg men imorgon är det äntligen Söndag! :) Är inte roligt att behöva jobba när det är helg och helgdagar då alla andra är lediga. buhuu.
Hann iaf fika och äta en mjukglass (1:a för i år!) innan jobbet idag, gud vad härligt väder det har varit. Riktig sommar värme! =)

Till veckan händer en massa roligt. På Tisdag åker vi med jobbet till Luleå, vi ska sova över en natt och göra en massa roliga saker tillsammans med andra Statoil-människor. Ska bli spännande och kul!

Magnus och Hundarna är uppe i Ritsem, är lite orolig över hur dom ska ta sig hem bara. Det har tydligen gått ngn lavin som har förstört vägen! Jag hoppas verkligen att dom tar sig hem, längtar efter mina ♥

Nu ska jag krypa i säng. Natti natti!

shopoholic

Upptäckte att inlägget jag skrev förra veckan inte har blivit publicerat!?! å här kommer ett "Gammalt" inlägg :)


Har beställt en ryamatta från Ellos, en mörklila rund. Så jag hoppas att den kommer passa i sovrummet. Beställde även nya gardiner, bara enkla vita med ett diskret mönster. Lite roligare kuddfodral som jag varit sugen på tidigare. Plus nya sängkläder. =)

Sen var en runda på "stan" Blev ett nytt märke hundmat och kattsand som jag tänkte prova. Ett linne från Lindex, svarta skinn Converse som jag trånat efter :)
Ett nytt "Väggord" som jag ska hänga upp i nya sovrummet. Och ett träd! Läskigt dyrt men jag vill bara ha det! Usch vilken ångest... och Magnus tycker att jag är galen. Dom hade inte inne det i vitt så jag får det först om 2 veckor. Belysning har det dessutom på baksidan så får se om man kommer vilja hänga sina kläder på det eller om det är för fint! haha

Sluta snöa!

Fy, idag vräker snön ner hos oss.. nu får det väl ändå ge sig, jag vill ha sommar! Känns inge kul att gå ut och promenera i detta väder :(
Nä, nu längtar jag till Turkiet...

Ikväll ska vi måla taket i sovrummet. Jag vill bara få det klart nu så man får börja inreda. Köpa nån fin matta och nya gardiner =) Måste bara komma på vilken färg jag vill ha på sakerna. Blir såklart mycket svart, vitt, grått så måste få in lite färg med.
Ska åka på jysk och byta en "sängtopp" eller vad det nu heter som jag köpt. Kom nämligen på att det kommer bli mycket finare med en sängkappa.

Till helgen blir det nog att stanna hemma. Var inte så sugen på att åka upp till Ritsem så Magnus får åka själv. Ska jobba några timmar på Lördag.

Nä nu ska jag rycka upp mig, vädret gör mig så seg.


Härliga ledigvecka

Har en härlig ledigvecka framför mig. Igår var jag och hämtade ut våra nya tapeter så jag och Magnus har fått upp fondväggen igår kväll! Åh, vad det kommer bli fint :) Det roliga var att när den väl kom upp sa jag till Magnus.. -"Tycker inte du att tapeten känns lite väl bekant" Så ja, den påminner ganska starkt om gästrummet på övervåningen. haha, men det är ju samtidigt bra.. Då är vi inne på ett liknande tema, plus att då vet vi ju att det är en stil som vi tycker om! 

En ledtråd till ni får se det färdiga resultatet:



Har varit hos frissan idag. Håret växer som ogräs, är väl ca 5 veckor sedan jag var och det hade redan hunnit växa över centimetern. Var även en sväng på jobbet och tvättade bilen så nu glänser den så fint! Får se hur länge...
Nu ska jag fundera ut nån middag till ikväll och gå ut med hundarna. Har även lånat hem "Avartar" som jag inte sett ännu.
Så ni hör, livet leker. Jag har det rätt bra! =) och förresten... Har glömt skriva att en ny resa är bokad. Mamma och jag åker till Side i Turkiet den 30/5. All inclusive, jädrans vad vi kommer svulla ;)

Ha det!