fantastiskt!

Igår fick jag en helt fantastisk överraskning på posten. Försäkringskassan har gett mig rätt till havandeskapsersättning!! Är så otroligt glad :) Känns underbart att veta att jag ska slippa stå där på jobbet i nio låånga timmar fram till "lill-skiten" kommer. Dessutom slipper jag jobba hela julen, åh vad det kommer bli mysigt att få vara ledig då! :)
Så från den 6 Dec är jag ledig, känns overkligt. Har alltså bara 2 arbetsveckor kvar på jobbet, tänk det är ju snart... ♥

Nu kommer det gå så lätt att gå till jobbet!

Kram!



♥En annan dag av lycka, när vi hämtade Lillasyster Kendra♥

Julia



Söta Julia i sin nya mössa hon fick av mig och Magnus. ♥
Beställde den av en duktig bloggtjej som syr upp superfina mössor! (http://mirasmamma.blogg.se)
Längtar till vi får veta om det gömmer sig en tjej eller kille i min mage så jag får beställa en likadan.. :)

fredag..

Vet inte vad man ska hitta på i helgen! Vill hitta på nåt men vet inte riktigt vad.. Brukar alltid känna att jag vill göra något speciellt eftersom man sen vet att man ska jobba kommande vecka + helg. Gissar att det är många som ska gå ut, men det är ju inte riktigt nåt för mig och magen. :) Magnus ska ut på Lördag så jag får väl ha myskväll för mig själv! 

Frisörbesöket igår var lite annorlunda än vad man är van vid... Var rena spa-behandlingen! Fick först en avslappnande "hårmassage" sedan klippte hon mig och satte i växtfärgen i håret. Luktade väldigt konstigt men det blev mörkare iaf :) Var kul att prova. Sen kan man ju alltid gå in och bara köpa färgen och göra det hemma. 1100:- var ganska dyrt om man ska göra det ofta.
Hörde att Kicks har öppnat här i stan, måste nog åka och kolla in butiken. Kul att det blir lite fler affärer här i Gve..

Trevlig helg!


Nya gardiner.


I veckan har jag tvättat fönstrena och fått upp nya gardiner i köket. Svarta med älgar på :) Fyndade dom och den söta "hus-ljuslyktan" på Rusta när vi var i Luleå. 



I eftermiddag ska jag prova en ny frisör.. Ska färga håret med växtfärg tror jag det var? Tänkte att det kan vara lite bättre för det är väl inte så bra med en massa starka medel när man är gravid.. Så det blir spännande att se hur det blir! :)


Test kanin!

Jag har blivit en "Buzzador" och idag fick jag mina första produkter att testa!
En dagcreme från "Lumene" Ska bli spännande... Mitt första intryck av produkten var iaf att den verkar bra. Så vill ni testa en burk får ni gärna göra det, har en massa mini-tester att dela ut! :)


Vinter

Herregud vad det har kommit snö.. är inte riktigt beredd känns det som. Fick skotta mig till bilen på förmiddan när jag skulle på möte med jobbet. Sen skotta ett varv till när jag kom hem! Kändes lite läbbigt att köra bil idag, allting var så vitt så man visste inte riktig var på vägen man skulle ligga. Men snart är man väl van igen..

Bejbi har suttit i fönstret och spanat på småfåglarna, hennes tid som ute-katt börjar nog vara över nu.. Våran lilla dam är inte speciellt förtjust i snön! :)



Själv sitter jag och mumsar på den nya marabou chokladen "cookies & cream" -Försvinnande god... :P Ska försöka fylla i blanketterna för Handeskapsersättning som jag fick tillbaka för komplettering! Försäkringskassan verkar vara precis lika jobbiga att ha och göra med som facket/A-kassan. Blä! :( Men jag önskar verkligen att min ansökan kommer godkännas, vill verkligen inte jobba sista tiden när jag kommer vara som störst. Då kommer nog min rygg gå av.


ullboll



När vi flyttar ut på landet vill jag skaffa en Birma-kille som kompis till våran Bejbi! Så himla söt som ett mjukisdjur.. ♥

Bortskämd :P

Har syndat ordentligt idag... Har länge velat ha en "Houdini-tröja" men dom är så sjukt dyra!! Men idag var jag knäpp och slog till :)
Den är underbart skön, så jag hoppas att jag hinner ha den några veckor innan magen blir alldeles för stor. Ville ju inte ta en för stor storlek  för då kan jag ju inte ha den sen.




Ikväll ska jag fira ledigveckan med hemmagjorda hamburgare, julmust på glasflaska! mums.. och kärleksfilmen "Dear John" som jag längtat efter så länge. Nu har den äntligen kommit ut på Dvd :)

Tjock-magen :)

Var till barnmorskan i går och mätte magen och lyssnade på bebbens hjärtljud. Är en skön känsla när man får höra hur hjärtat pickar på förfullt där inne :) Hade tur och slapp ta prover denna gång.. Kommer aldrig vänja mig, blir lika svimfärdig varje gång! :(
Ska iaf få en ny barnmorska så det kändes bra. Hon verkade lugn och försiktig så jag tror det kommer "klicka" lite bättre med henne!

Har bara helgen kvar att jobba, till veckan när jag bli ledig ska jag nog pyssla lite här hemma. Köpte bla. nya gardiner till köket när vi var i Luleå förra helgen. Blir kul att fräscha upp det lite..

Trevlig helg!


spjälsäng

Har varit till Magnus mamma ikväll och hämtat hans gamla spjälsäng. Tänkte köpa en ny först på Ikea eftersom dom inte direkt kostar många hundralappar.. Men så tyckte Magnus att det kunde vara roligt om våran lilla baby skulle sova i samma säng som han hade när han var liten! =) Så okej då. I morgon ska jag börja slipa den och måla den vit, så den blir fräsch och fin. Trä-färgad och med små bitmärken efter Magnus och hans syskon kändes väl inte så jätte kul.. hehe. Tror den kan bli fin i vårat sovrum eftersom våran säng är vit. Har sett det finaste baby-påslakanet jag bara måste ha till sen! Med "Pingu" så himla sött...



Fast blir det en tjej är det kanske bättre med ett rosa eller grått... Gulligt inte sant?!



sköna höstdagar.



Finns det något mer inbjudande än en härlig skogsbäck?....





Nix! Inte enligt mina små hjärtan som snabbt var i idag under våran sköna skogspromenad. :)
Nu sover dom gott här i soffan brevid. ♥
Kan väl inte direkt påstå att det går så snabbt på våra promenader längre, ungefär som i pensionär-hastighet skulle jag tippa..! Kondisen känns inte riktigt som den bästa längre. I går tog jag med mig hundarna upp i slalombacken för att dom skulle få springa riktigt ordentligt. Halvvägs upp hittade jag en sten att slå mig ner på för att få vila! haha "Tjockis-magen" har verkligen börjat göra sitt. :)
I helgen slog det mig hur fort tiden går, är redan i vecka 23. Nästa vecka är jag ju förtusan i 6:e månaden! Som jag sa till Magnus. -Det är ju så mysigt att ha bejbisen i magen så jag vill ha den där länge.. men det kommer jag troligtvis äta upp lite längre fram då jag är stor som ett hus! :)

Nu ska jag möta upp Madde för en runda på lite affärer, bara för att göra nåt.. Hittar väl alltid nåt fint. ;)