Husvagn.

När gubben kommer hem från jobbet ska vi bara åka och handla lite mat, sen åker vi upp till husvagnen i Ritsem.
Vi behöver måla våran förgård ett varv till innan vintern. Så hoppas att det blir bra väder i helgen!
Den blir grå och vit, sen vill jag att Magnus ska bygga en fin bro till. :)

Här har ni våran lilla stuga! Får se hur mycket vi kan vara i den till våren när "lill-skiten" kommer!

flowers.


Köpte en sån fin Cyklamen idag när jag var på stan ♥ Får se hur länge den håller, tror dom brukar vara rätt svår ?


Och mina fina Liljor står än! :) I nästa liv ska jag nog bli florist.. tänk vad roligt jobb det måste vara att få pyssla och göra fina dekorationer hela dagarna.

Luleå

Hoppade på bussen tidigt igår morse, Länstrafiken firade tydligen nåt 30-år så man fick åka buss helt gratis! =) Hur bra lät inte det? Så jag, mamma och min moster tog chansen att ta en shopping tripp till Luleå.
Åt god lunch-buffé på "Exotic", Har haft lite gravidcravings efter friterad kyckling med sötsursås här ett tag så det var supergott! Vattnas i munnen nu när jag tänker på det... haha, har börjat äta som en häst :P
Fick även träffa Sandy som gick med mig på stan. Var riktigt kul att ses.
Är ingen större idé att shoppa en massa nya kläder som jag ändå kommer växa ur men köpte iaf en skjorta på Cubus som magen kommer rymmas i och en fin kofta på HM. Koftor är ju bra, dom kan man använda även efter graviditeten :)
Hittade även mitt "gravidsmycke" på Guldfynd som jag har velat ha. Det är en silver kula man ska ha på magen som innehåller en liten bjällra som bebisen kan höra inne i magen! :)

Fick kliva upp tidigt även imorse, skulle nämligen till Tandläkaren.. Men det gick bra. Ska tillbaka till våren då dom inte kunde ta röntgenbilder, gissar att det är för att inte utsätta babyn för strålning eller nåt?

Är riktigt ruggit väder idag, bara regn.. Har krypit under filten och tänt en massa ljus så det blir nog att mysa inne framför tvn här ett tag.

äventyr?

Nu är jag äntligen leeedig! Åh, vad det känns bra... är så skjukt trött. Trodde aldrig att timmarna skulle gå idag på jobbet. Ikväll blir det då bara soffan och Idol-mys med gubben :) Har laddat med både glass och ostkrokar! hehe
Mamma ringde tidigare och verkade ha roliga planer för oss imorgon.. Blir kanske en tripp till Luleå över dan, fast jag ville ju egentligen till ikea.. nåja, blir kul att göra nåt iaf! Får ringa henne och styra upp nåt.
Håller på att slänga ihop middag. Blir köttfärsbiffar + potatismos. Gott! Sen som sagt soffan heela kvällen!

bye.


klocka



Fin klocka från favoritsaker.se
Hade väl varit fin i mitt kök?! :) Vill ha...


sjukt trött.

fy, är helt färdig och det värsta är att jag har 2 dagar kvar att jobba! :( Nästan att jag vill börja gråta. Har då jobbat 9 dar i sträck så det är väl inte konstigt att kroppen börjar vara sliten.
Nåja, får vila upp mig sen när jag äntligen blir ledig! Är sugen på att åka till Haparanda och Ikea men vet inte riktigt om jag får med mig någon? Magnus verkade inte allt för intresserad.. Konstigt va!? jag förstår mig inte på killar.. ;)

Nä, ska försöka rycka upp mig. Kanske en promenad med hundarna får mig att vakna till liv.


heartbeat

Igår fick vi höra lillens hjärtljud hos barnmorskan. Blev lite orolig först när hon inte hittade något ljud men hon förklarade att det kan vara lite knepigt att hitta hjärtat när dom är så små! Men det pickade på som det skulle, 140 slag i minuten. Coolt att höra att det verkligen är en liten baby därinne :) Känns ju fortfarande lite overkligt att vi ska  bli föräldrar..
Ska skicka in blanketter till försäkringskassan och se om jag lyckas få "Havandeskapspenning" i slutet av graviditeten. Önskar verkligen det, kommer inte bli kul att behöva stå 9 timmar på Statoil när man är som störst! Är så himla trött redan nu.

Ska försöka hinna hämta ut 2 paket innan jobbet, 1 från HM och ett från Bussgods.. Har varit tidig och köpt en barnvagn redan! Men jag kände att det kan vara skönt att ta lite i omgångar, det är dyrt med alla prylar en baby behöver! Vagn, spjälsäng, skötbord, bilstol osv...

Hoppas ni får en trevlig helg. Själv blir det jobb hela helgen + måndag & tisdag. Längtar till jag blir ledig igen! :P



Överraskningar...

Helgen i stugan var super mysig så vi blev där hela helgen :) På Lördagen när brorsan och Anna kom hade vi tacos-middag. Sen blev det fika och jag fick öppna paket! Fick en massa fina saker: En skön fleece tröja, blommor, ljuslyktor, en fin godisskål, Darins nya cd :)
Mamma fick även öppna ett paket som jag och Magnus hade med oss.. Blev en riktig överraskning när hon tillslut förstod att det var en ultraljudsbild vi ramat in! ♥
Så nu har vi äntligen avslöjat våran lilla hemlighet vi har burit på i några månader.. Den sista Januari 2011 är det tänkt att vi ska få se vem som ligger i min mage :) 

I Tisdags hade vi kalas för mig här hemma och då fick även Magnus mamma en bild på lillen. Och jag fick massor med fina presenter igen!.. En stor fruktskål med en massa gott, vägg ljuslyktor, lotter, biobiljetter, och det mysigaste duntäcket man kan tänka sig! Så himla fluffigt och skönt... ♥ 
Igår berättade jag nyheten på jobbet så nu är det bara att släppa ut magen för nu behöver det inte vara hemligt längre. Ganska så skönt faktiskt! :)

Ska träffa barnmorskan idag innan jag åker på jobbet. Jag tror att jag ska få höra hjärtljuden för första gången idag.. spännande!


Vackra Liljor jag fick i stugan.

bakning pågår!



Har varit riktigt effektiv i köket idag! :)

Bakade små Daimkakor:


Och Polly-muffins... inte så vackra men förhoppningsvis goa! :)



Och en Morotskaka som jag väntar på att den ska svalna så jag kan bre över glasyren..

Längtar till i morgon, är inte bara jag som ska öppna paket. Magnus och jag har nämligen tänkt slå in ett litet paket även till min mamma... Åh vad jag längtar till vi får se minen! Ni ska få höra sen... ;)

hemmafru

Tvingade mig upp redan halv 9 imorse, starkt jobbat för att vara mig! :P Har just käkat frukost så ska slänga på mig lite kläder och åka på Coop. Bakpulvret här hemma var rätt gammalt så ofta som jag bakar.. hehe. Ska handla tacos-tillbehör oxå till våran middag imorgon. När Magnus slutar jobbet åker vi direkt till stugan måste ju hinna fram så man inte missar "Idol"! :)

Håll tummarna för mig och min bakning!



Har ni sett vilka söta lampor som finns på Ellos.se! :) Måste nog klickas hem...

Ny badad.



Nybadad Kendra solar på altan :)

snorig :(

Buuhuu, då har även jag åkt på denna eländiga förkylning som så många tycks ha drabbats av. Får hoppas att den inte bryter helt så man blir sängliggandes! :(
Till helgen ska vi åka till stugan och ha Tacos-middag och lite kalas för mig som fyller år nästa vecka. Ska bli mysigt.. Storebror och Anna kommer hem från utlandet imorgon så det blir kul att höra hur dom haft det. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska baka för nåt? Tårta lär det väl bli på Tisdag när jag fyller år på riktigt så kanske Morotskaka och kladdkaka? Brukar ju vara en hit.. :)
Har suttit en stund ute på altan idag med. Nog är det väl ändå typiskt att värmen ska komma först i September uppe hos oss! Men tydligen skulle det bli sämre redan till helgen. Hade ju varit trevligt med sol i stugan så hundarna kan vara ute mycket. Åh, nu vill jag ha helg så även Magnus får vara ledig med mig! ♥


Fotade mina älsklingar i smyg här en eftermiddag när dom vilade på soffan ♥


Lycka ♥

Har tänkt på idag hur lyckligt lottad man egentligen är.. Jag älskar mitt liv och har verkligen allt jag kan önska mig! ♥ Visst vill man ha en massa saker hela tiden.. men det är ju bara materiella, ytliga prylar! Man ska nog stanna upp och glädjas åt hur lycklig man egentligen är. Så känner jag verkligen idag :)

Har suttit på altan och njutit av värmen och nu ska jag ta med mig hundarna ut i skogen på en skön promenad!

Kram


Torsdag.

Har fikat med Madde, promenerat med vovvarna och klippt deras klor. Strax tillbaka till jobbet :/ Nerräkningen har börjat.. Vill bli ledig igen, det är ledigveckorna man lever för! :)

Ciao.