Sjuk :(

Såklart blev jag smittad av Magnus. Så nu har jag varit sängliggandes i 3 dar med världens feber.. Detta måste vara den jobbigaste förkylningen jag varit med om! :( Och inte blir det bättre av att jobbet ringer och frågar när jag kan komma och jobba. Hur ska man kunna veta det? Kan ju inte direkt besluta att imorgon är jag pigg & kry.. För tro mig, då hade jag gjort det mycket hellre.
Jobbigast är att jag inte lyckas få i mig någon mat.. Lär ju inte bli bättre av att inte äta men försöker dricka så mycket som möjligt iaf.
Så får se när man piggnar till... Hoppas ni andra håller er friska!


Söndagsångest.

Får alltid lite smått av söndagsångest så här dagen innan man ska behöva jobba igen.. Känner att jag vill hinna göra en massa! Men idag har Magnus känt sig lite små krasslig igen! Så det har inte hänt så mycket, har varit en lugn och rätt slapp helg.
Har städat och små pysslat här hemma. Igår var mamma och min moster hit så då gjorde vi stan. Köpte inte direkt något.. En ny kudde och värmeljus på Jysk.( -Det går väldigt mycket värmeljus hemma hos oss, älskar att tända en massa på kvällarna, är så mysigt :) )
Vi tog en promenad med Nova och Kendra här på eftermiddan, var riktigt härligt ute! Ikväll blir det nog att hämta någon god mat.. Kanske från Thai? :P
Nu ska jag ta och hitta på nåt vettigt... kan inte sitta framför tvn och datorn resten av dagen!








Relaxat i kärring-grillen :)

Efter jobbet var jag och solade, var skönt att få värma sig och slappna av en stund :)
Nu ska jag gå ut med hundarna en sväng.. Tjejerna har nog haft lite trist idag när dom fick vara ensamma på förmiddan.

Ikväll ska vi se nya Wallander-filmen "Prästen" Jag och Magnus har inte missat en enda svensk thriller tror jag! :)


Brrr.. fryser.

Har precis klickat hem en varm vinter jacka så jag slipper frysa :) Hoppas bara den passar!
Köpte en svart dunjacka ifjol så då tänkte jag att det kunde vara roligt med en röd..

Ikväll tänkte jag trotsa förkylningen och gå på ett spinning-pass. Känner att jag vill börja träna igen nu när jag faktiskt har varit krasslig i 2 veckor.. Det har varit en envis förkylning detta :(
Imorgon och på Tors ska jag jobba extra så det blir inte bara ledighet i veckan. Nu ska jag göra upp en stor eld i kaminen här hemma, är så frysen idag!


Hittade ett recept på "Choklad- och cheesecake muffins" i en tidning på jobbet ihelgen. Det lät himla smarrigt.. Ska nog ställa mig och prova baka dessa! Får helt enkelt återkomma med resultatet... :)


Såg inte helt fel ut va?! mums... :P


Bokrecension



Jag har tidigare inte läst så mycket böcker, men nu på äldre dar eller vad man ska säga har jag hittat tjusningen med att koppla av med en bra bok! Kunde inte somna nu ikväll så då läste jag ut den senaste pocketboken "Små citroner gula" Den kan jag rekomendera. :)



Så imorgon får jag änligen öppna pärmen till min nya bok som jag köpte i Luleå... Den 4:e och efterlängtade avslutningen av "twillight"-böckerna jag har läst i sommar.. Tjock som en bibel är den så får se hur många dagar det tar för mig att plöja igenom den! Men blir man väl fast i en bra bok så brukar man ju inte vilja lägga i från sig den även fast ögonen knappt orkar vara öppna. :)



Jag är som svag för kärlekshistorier... :P


Tidig vinter.



Hundarna har nog aldrig varit lyckligare! ♥

Matte var väl inte riktigt lika glad som var tvungen att skotta gården då det kom så mycket snö igår..
Jag har blivit riktigt förkyld så jag går mest och snorar men en liten vända ut var vi ju tvugna så att Nova och Kendra fick springa i snön. :)
Dom hann iaf få skapligt stora klasar med snöbollar i pälsen.. -Nackdelen med att äga en långhårig ras! :(

Ikväll ska jag åka till Jokkmokk för att hämta upp Mamma + lillebror, vi ska åka till Luleå imorgon. Bli riktigt kul! :) Ska gratta min storebror och dessutom kolla in deras nya lägenhet, sen blir det lite shopping förstås... :)

 

Kendra njuter av snön. ♥