Rik?

Nähä, blev ingen miljon för oss på bingolotto.. typiskt alltså, jag som var så säker! Får helt enkelt gå på jobbet imorgon. Men sen är jag ledig 6 dar.. skönt.



Otur i spel, tur i kärlek! ♥♥♥

 

 


Första ljuset tänt.


Mysigt, nu börjar julkänslorna infinna sig! :)

Var en sväng på skyltsöndag men det var så kallt.. -20, Brrr man är inte van vid kylan än! Men det var ändå mysigt, drack en skvätt glögg :)

Har köpt varsin bingolott till mig och Magnus så ikväll vinner vi! hehe -Tantvarning!

Skötsam!

Tänkte gå ut ikväll med Magnus men hade alldeles för svårt att bestämma mig om jag skulle eller inte så jag bestämde mig för att jobba istället! -Snacka om att man är tråkig ibland.. Men imorgon när gubben är trött kommer jag inte ångra en minut över att jag är en torrboll! haha
Imorgon ska jag upp och iväg på stan för att kolla in tomtarna och skyltsöndag, mysigt =) Borde nog investera en adventsljusstake då jag inte hittade våran! Måste ju få tända första ljuset såklart... ♥



 


Jul-shopping..

Var i väg på gymmet med Madde vid 10. Är så seg på morgonen att man knappt orkar men det är skönt att ha det bortgjort sedan! =)

Sprang in på Lindex och hittade två toppar som mamma önskar sig i julklapp. Så nu har jag iaf börjat med julklapparna! Men det jobbiga är att så fort jag börjar springa i affärer så hittar jag mest saker till mig själv!! haha :P Så det slutade med en stickad tröja, underkläder och lösögonfransar (!?) till mig själv.. Slösmaja är vad jag är!
Sen var jag även på Dollarstore och fyndade ett par julgardiner plus en duk.. Funderade på att köpa en adventsljusstake men jag kommer inte ihåg om jag kanske redan äger en!? Måste upp på vinden och hämta ner julgrejjerna innan jag köper mer..  Så det ska jag börja med nu tänkte jag.

Till middag tänkte jag fixa "Fredagsmys" med tacos!! mums..

Återkommer med resultadet av julpyntningen senare...



Fredag.

Imorgon får jag äntligen vara ledig :) Ska försöka få lite gjort på förmiddan tänkte jag.. Först träning med Madde, sen tänkte jag försöka göra ett städ-ryck här hemma. Få upp lite julpynt och kanske hänga gardiner? :)
På kvällen ska jag och Magnus gå på "Snöyran" Så det blir roligt. Är väl kanske inte super intresserad av att se när dom hoppar med skotrar.. men det blir trevligt att se lite folk när det väl händer nåt på stan.

Nä, nu ska jag hänga lite tvätt som hastigast innan jag hoppar i säng! Natti natti.


Trött.

Ska strax krypa i säng, är helt sjukt vad man har svårt somna när man jobbar eftermiddag. :( Vaken till 2-3 på natten och sen sover jag bort hela förmiddan! Så himla dumt...
Idag var Magnus och jag och tog spruta nr 1.. oroade mig såklart i onödan, märkte inte ens av den!.. Fram till 5- min senare då jag blev alldeles kallsvettig och det svartnade för ögonen. Jag är verkligen en mes! haha jaja, sprutor är inte min grej helt enkelt. :P

3 dar kvar att jobba, sen får jag helg. Ska så bli mysigt att få börja julpynta, längtar :) Är lite sugen på att köpa nya julgardiner till Tv-rummet, ska kika om jag hittar några fina.

God natt nu mina vänner.


Jobb.BLÄ!

Ska strax hoppa i duschen och sen i väg och jobba em. Åkte på att jobba hela helgen så det blir nog ingen målning.. typiskt! Men jag hinner ju sen, är ju bara det att jag inte har något tålamod! :P

Har varit och tränat med Madde på förmiddan så nu känner jag mig lite seg.. Måste rycka upp mig. Fick mitt paket från Hm idag :) klänningen jag ska ha på Julfesten. -Ska på två julbord samma helg! Både den 11 Dec med Magnus jobb och dan efter med mitt, blir super kul.. och gott :) Roligt att få ha fin kläder..

Nä ska göra mig i ordning. Ha en trevlig helg!

 


Till helgen smäller det!

Har varit och köpt färg nu så till helgen ska jag fixa toan! =) Kommer bli sååå snyggt. Köpte ljust-beige-vit färg till väggarna och mörkt mörkt brun -nästa svart färg till golvet. Sen vill jag fixa en stor schablon med nåt coolt mönster till en vägg. Ska bli super kul... Men imorgon ska jag jobba så på Lördag startar jag nog.

Nu väntar jag att Magnus ska komma hem med Ben & jerry´s, vi ska se film. "Obsessed" med Beyoncé. Mys ♥


badrums makeover?

Vårat badrum är så fruktansvärt fult, håller på bli galen! Gillar inte alls den rosa-aprikosa färgen på väggar och golv. Dessutom syns precis allt hundhår när golvet är så ljust... :( Skulle vilja ha mörkgrått golv!
Men då fick jag idén att jag ska måla om.. Så igår var jag in på målaraffärn och hörde efter och det går alldeles utmärkt! jihoo :) Så jag var hem och gjorde ett litet test om färgen verkar fästa på våtrumstapeten och det gjorde det. Så nu vill jag bara sätta igång! Men såklart så är ju inte Magnus lika övertygad som jag... Så nu måste jag bara vänta på att han ska inse vilken fantastisk idé jag fått.

Såhär tråkigt ser det alltså ut nu:


Och typ såhär mörkt vill jag ha golvet:


jag tror att jag hade kunnat göra det super fint... bara jag får börja måla! Älskar att få göra om här hemma om ändå min karl kunde förstå att det kommer bli fint! =)
 


Dimma

Är så dimmigt och mörkt ute så det har känts som kväll hela dagen! Har varit och postat 2 st "Tradera-paket" Och har insett att jag nog ge upp min karriär på Tradera nu. Går alltid back vad det gäller frakten.. är alltid dyrare än man kan föreställa sig, det är trist. Men det är bra att bli av med lite prylar. Kommer annars sluta som min mamma med förråd fulla upp till taket med saker hon säkert inte ens vet om att hon äger! :)

Har dessutom ringt vårdcentralen och bokat vaccination inför Thailand, Twinrix mot hepatit A och B. Gissar att det kommer bli dyrt, hörde rykten om att det kostar 1500:- för alla 3 (!) sprutorna. Men det är väl ett ont måste gissar jag... Blir inte roligt att behöva gå och ta hela 3 sprutor.. Har ju alltid haft lite fobi! :( fyy.
Imorgon fick jag iaf tid hos frissan, skönt. Blir inte att klippa så mycket bara fräscha till det lite tänkte jag.

Ska ställa mig och laga fiskgratäng till middag tänkte jag! Det är gott, då blir nog gubben glad :)




Ledig igen! =)

Arbetsveckan är äntligen slut för min del.. har varit en väldigt seg helg, kändes som om den aldrig skulle ta slut! Men nu är jag iaf ledig 4 dar. :) Ska sen jobba helgen igen... Var en tjej som behövde vara ledig och snäll som jag är.. ;)

Funderar på att åka en sväng hem till mamma och hälsa på, sen ska jag nog försöka få mig en klipp-tid hos frissan. Börjar bli lite för långt redan, -blir att klippa sig ofta när man har en kort frisyr!
Men problemet är bara att det har regnat hela dan idag.. kommer bli svin halt ute. Då är det inte så roligt att ta bilen till Jokkmokk så vi får se hur det blir med den saken.
För övrigt ska jag hinna med och träna, tänker inte misslyckas med träningen den här gången! Brukar annars vara totalt hopplös som lägger av efter nån vecka.. men inte nu! :) haha, vad tror ni?

Nu ska jag krypa i säng. Planen är att jag inte ska sova bort hela förmiddan som jag alltid gör. Kendra ligger redan här i soffan och snarkar så himla skönt. ♥

God natt!


2 månader kvar!

Tänk att om ca 2 månader åker jag och Magnus till Thailand! Vad det kommer bli härligt, åhh vad jag längtar =)
Vill att vi ska börja planera vart vi ska åka.. Blir roligare att se fram emot då.

Vita stränder... snart kommer jag! :D


Gooodis!

Mitt ♥ köpte chokladen jag tjatat om så länge igår.. Så nu har jag suttit i soffan och mumsat :) Först tyckte jag att den var alldeles för söt!.. men jag har nog ändrat mig.. Den är rätt god. :P hehe
Inte lika fin som "sommar chokladen" men blir nog en favorit ändå.
Nä, måste börja förbereda mig för jobbet. Bara helgen kvar nu, sen ledigvecka igen! -jihhoo.

Trevlig helg gott folk!


Kul-igt!

Fick en häftig present av svärmor som jag måste visa!

Det var som små "frön" man skulle satta i en bunke med vatten över natten.....


Så blev det sedan häftiga "gelé-kulor"! Finns i olika färger men vi valde att göra vita och svarta. Såhär fint gjorde jag med dom vita! :)



Och eftersom dom är fuktiga kan man sätta i blommor.. Fränt va!? =)