Sol och snö =)

image106

Helgen uppe i Ritsem har varit kanonbra! I Lördags var det superfint väder att vi kunde ligga och sola hela dagen. Hundarna hade det jätte skönt att få följa med. =)
image107

Utställningar & Fjällen

Idag har jag anmält mig till Internationella i Piteå den 1 Juni. Har ju ganska tur som har 2 utställningar samma helg när man ändå åker, men det sved lite i kassan när jag betalde in anmälan.. Dessutom fick jag betala in nytt medlemskap i SKK men i år var jag lite smartare och blev medlem i Hundungdom ist. Gäller att passa på innan man fyller 25.... =) Det dumma var att man kunde få gå med i Svenska spaniel och retriever klubben om man är med i Hundungdom helt gratis, jag som precis betalat in medlemsavgiften för detta år. Så det var lite klantigt av mig att inte kolla upp det tidigare.. nåja.
I början av juni har jag anmält mig och Kendra till en Grundkurs i Agility. Så nu hoppas jag att vi får vara med.. Hade varit så kul att börja med Kendra! Nova har ju fått prova lite i fjol..

Ikväll åker vi upp till Ritsem och blir där över helgen. Så nu håller vi tummarna för sol. =) Jag har varit febrig och haft ont i halsen i veckan så jag hade behövt lite sol på mitt bleka ansikte känner jag!

image101

Semester i Ritsem

Här är några bilder från våran vecka i Ritsem. Var jätte skönt och bra väder =)
Kendra kom in i sin första löp så hon har varit ganska slö.. Hon har mest sovit och myst.. Men självklart blev det en del bus med Sandys hundar =) Det är så härligt att kunna ha med hundarna till fjällen så dom får vara ute hela dagarna!

image96


Porträtt av Kendra.

Kendra börjar bli en riktig Lady... =)

image92image93image94


Porträtt av Nova.

image91

I måndags 31/3 blev våran Nova stora damen, hon fyllde nämligen 2 år! ♥

image87