Nya tapeter.

I går bestämde vi oss för vilka tapeter vi ska ha i sovrummet så idag ska jag åka förbi och beställa dom! Kommer bli så fint =) Och Magnus har varit och betalat sänggaveln, blev en i "vitlack".
Nu vill jag bara att det ska bli klart så jag får börja inreda!

Har varit på en prommis med hundarna här på förmiddan, hjälp vad sandiga dom blir.. Våren är ingen roligt tid att äga 2 pälshundar! Så när vi kom hem åkte dom i duschen och sen har jag skurat. Tror inte att dom får gå ut nåt mer den här våren... :)
Har dessutom klickat hem en sån fin "Hummel-tröja" Var på stan igår och skulle köpa en men den fanns bara kvar i storlek L, men så hittade jag den på internet idag. Blev så glad!

I eftermiddag åker vi upp till Ritsem. När jag inte fick sola i Egypten så får jag hoppas på att det blir sol i fjälls iaf. Håll tummarna för mig, brukar alltid ha sån otur med vädret.

Ha det bra!


oh no!

Såklart blev det vulkanutbrott på Island så att vårat flyg till Egypten i morse blev inställt. Hur stora är oddsen egentligen??! Det kan verkligen inte ha varit meningen att jag och mamma skulle få åka nu. :(
F-n vad tråkigt det kändes i eftermiddags när vi äntligen fick besked -Inställd flygning.
Men vi får väl försöka se det från den ljusa sidan, vi får iaf pengarna tillbaka! Kunde ju ha varit värre... Så vi får helt enkelt kika efter en ny resa så fort läget verkar bättre. Är ju inte så smart att boka nu kanske när allt är så ovisst med flygningarna.
Det var bara att gilla läget och åka till jobbet efter beskedet, så nu blir det jobb hela helgen i stället.. jippi, ville nästan börja gråta där ett tag!

Jaja, vad gör man? Får väl börja renovera mitt nya sovrum. Magnus har redan gjort så mycket i veckan då jag jobbat. Fått soffan, sängen och jätte akvariet sålt! Nu är det bara att börja grejja. Till veckan ska jag välja tapeter och en ny sängram, har hittat en på möbelhuset som jag tror det kommer få bli. :) Får börja riva tapeter lite smått här i helgen innan jobbet.

Ska hoppa i säng. Hundarna och Magnus är uppe i fjälls så det är lite tomt här hemma i huset. Tur att jag har Bejbi att sova med :)


Kalas.

Magnus fyller 30 imorgon så jag måste försöka få ihop lite fika. Tänkte baka en "Vanlig" gräddtårta och en smörgåstårta! plus att han ville ha kladdkakemuffins. :)
Herregud, jag som aldrig har gjort smörgåstårta... Beställde först en men den skulle gå på 900 kr, kändes inte riktigt värt det. Men nu har jag hittat ett reccept som jag tänkte prova mig på. hehe

Såhär fin hoppas jag att den ska bli iaf:


Håll tummarna för mig nu =)

Egypten!

Måste berätta vad jag gjorde i helgen... Hittade en billig sista minuten resa till Egypten, hann inte ens fundera på saken så var den bokad. Ibland måste man bara göra nåt roligt på ren impuls :)
Så den 16:e åker jag och Mamma utomlands! Kommer bli riktigt spännande att få prova på Egypten. Vet absolut ingenting om landet eller stället vi ska till så till veckan blir det att plugga på..

Härligt, snart ligger jag där i solen igen! :)


planer.

Har börjat fundera lite på att ändra lite här hemma. Är sugen på att byta plats på Magnus datarum och sovrummet. Det jobbiga med det hela är att det är struktur tapet i Magnus rum... Fy det är ett mörker att börja riva ner dom! Men jag är så sugen...

Det här stilen skulle jag vilja ha ungefär, en fondvägg med ett träd. Åh vad fint :)


Är så kär i taklampan! Skulle vilja ha den i svart...

Men den är så dyr.. 1300:- Är jag inte riktigt beredd att betala.. :( Någon som vet om det finns kopior någonstans?

Ska spåna vidare på mina ideer.. :P