vilken babyvakt?

Någon som kan tipsa om någon bra babyvakt/babywatch? Vill ha en som man främst kan ha i vagnen när lillan ligger ute och sover. Nu får man ju springa och öppna dörren varannan sekund för att höra så hon inte har vaknat!


Funderar på denna som finns på netonnet för 349:-


Doro BM46


Stora tjejen!

Var tvungen att fota Emilia idag på förmiddagen när hon låg och softade i babysittern med sin första rosa body som hon fick av sin mormor. Den börjar redan vara tight runt magen så troligen är det sista gången hon har på sig den. Tänk vad dom växer fort. Igår var det redan 4 veckor sedan våran älskling kom till oss ♥
Emilias farfar är just nu på besök hos oss här uppe i norr. Igår var hela Magnus familj hos oss och hälsade på så det var verkligen fullt hus :) Ikväll ska vi åka och hämta mat ifrån Thai-restaurangen som vi ska äta hemma hos Magnus syster. Får hoppas att lill-skrutten är snäll så jag hinner få njuta av maten bara. Men känns inte så troligt eftersom hon nu ligger i vagnen och har sovit så länge..
Av farfar fick hon en "Tripp trapp-stol" En svart :) Blir perfekt när hon blir lite större och ska börja käka något annat än mammas tissar! :) Hon fick även lite kläder, och en söt nalle.
Klädhögen med storlek 62 börjar verkligen bli stor nu, det är nämligen det vi fått mest av så vi får hoppas att hon kan ha dom lite längre så vi hinner använda allt!


Stor fossingarna. Misstänker att våran dam kommer få stora fötter, många av babysockarna vi fått i present har varit försmå!


Emilia har börjat få ett helt gäng polare i sängen.. :)



Presenter till Mamman

Har klickat hem lite presenter till mig själv som kom i veckan :)


Armband från Humanity.


Mössa och fleecetröja från Kari Traa.

Räddningen

I eftermiddags löste Pappa-Magnus vårat problem.. Han stoppade helt enkelt in en tutte i munnen. Gnället att hon konstant vill ligga i min famn och snutta gick att bota ganska så lätt. Så alla komentarer om att ge babyn tutte skiter vi i nu! :)

Och SÖT blev hon dessutom! ♥



Med posten idag fick Emilia 2 små jätte fina bodys och en mössa i present av söta Liz. Tack så jätte mycket!! =)


3 veckor.

Idag fyller våran lilla tjej redan 3 veckor. Tiden går snabbt även fast vi egentligen inte gör så mycket här hemma om dagarna! Hon ligger mest i min famn eller så äter hon. Damen har redan blivit bortskämd och vill helst inte att man lägger ner henne för då vaknar hon nästan med detsamma. Kan bli lite jobbigt eftersom jag inte hinner göra någonting annat. Så jag funderar på att köpa ett babysele så man kan ha händerna fria ibland! Vi får se..
BVC var på hembesök hos oss i Tisdags och Emilia hade gått upp ett halvt kg så hon äter riktigt bra men det vore konstigt annars så mycket som äter! :)

Ruskigt kallt har vi ute, idag är det -25. Har varit kallt hela veckan och till helgen verkar det bli samma väder. Är så trist, jag vill ju vara ute och promenera med vagnen och hundarna! Nu får vi bara sitta inne framför tvn hela dagarna. Tanken var att vi skulle åka upp till fjälls till helgen men det blir nog inte.. Nästa vecka kommer Emilias farfar upp från Linköping och hälsar på sitt nya barnbarn. Sen väntar vi även på att Emilias kusin ska födas i Luleå, det ska bli så spännande och jag längtar till vi får åka dit och hälsa på! :)





Kärleken är obeskrivlig ♥




Alla ♥-dag

Fick så fina rosor av Magnus och Emilia idag! :)
Och med posten hade vi även fått lotter och ett kort av Emilias mormor, så ikväll blir det att skrapa fram en miljon ;)


Vårsol

Idag har vi varit ut på första barnvagns promenaden. Var så härligt att få vara ute i solen och lill-tjejen sov så skönt i vagnen ♥ Jag själv blev alldeles svettig och andfådd, det är tungt i uppförsbackarna nu när det är snö! Kommer bli bra träning detta.. :) Har bara vågat gå små korta svängar med hundarna när Magnus har varit hemma med Emilia. Så nu hoppas jag att förmiddagarna ska bli lite varmare så jag kan ta med henne. Då slipper hönsmamman oroa sig för att lillan ska gråta där hemma :P

Sen har även min pappa, (Emilias morfar) och Marianne varit och hälsat på i eftermiddag. Typiskt nog ville hon mest sova men hon var ju snäll iaf! :) Våran lilla tös börjar bli så bortskämd med presenter.. Vi har fått så mycket fint av familj och vänner!

Nu ligger hon och sussar så skönt i min famn, ska försöka lägga henne så jag får i mig lite middag.

kram.


Trollungen 1 vecka gammal

Igår blev våran lilla tjej redan 1 vecka gammal. Var på vårat första besök på Bvc och hon hade redan gått upp 2 hg så det var skönt att veta att hon äter bra.
Vi myser mest på här hemma, blir oftast att jag inte ens hoppar ur pyjamasen! :) Men det är så skönt.