Stora tjejen!

Var tvungen att fota Emilia idag på förmiddagen när hon låg och softade i babysittern med sin första rosa body som hon fick av sin mormor. Den börjar redan vara tight runt magen så troligen är det sista gången hon har på sig den. Tänk vad dom växer fort. Igår var det redan 4 veckor sedan våran älskling kom till oss ♥
Emilias farfar är just nu på besök hos oss här uppe i norr. Igår var hela Magnus familj hos oss och hälsade på så det var verkligen fullt hus :) Ikväll ska vi åka och hämta mat ifrån Thai-restaurangen som vi ska äta hemma hos Magnus syster. Får hoppas att lill-skrutten är snäll så jag hinner få njuta av maten bara. Men känns inte så troligt eftersom hon nu ligger i vagnen och har sovit så länge..
Av farfar fick hon en "Tripp trapp-stol" En svart :) Blir perfekt när hon blir lite större och ska börja käka något annat än mammas tissar! :) Hon fick även lite kläder, och en söt nalle.
Klädhögen med storlek 62 börjar verkligen bli stor nu, det är nämligen det vi fått mest av så vi får hoppas att hon kan ha dom lite längre så vi hinner använda allt!


Stor fossingarna. Misstänker att våran dam kommer få stora fötter, många av babysockarna vi fått i present har varit försmå!


Emilia har börjat få ett helt gäng polare i sängen.. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback