Resekit

Idag har jag beställt....


Haha kommer sova som en prinsessa på planet! =) Fast med så många bra böcker som jag både köpt och fått i julklapp kommer jag inte ha tid att sova.. :P 


♥Kärlek♥



Idag firar vi 5-årsdag! Inte illa va? ;) Magnus måste ha en ängels tålamod som orkar med mig.. :) ♥


God Jul!

Sitter uppe och väntar på att skinkan ska bli färdig så jag tänkte bara passa på att önska alla mina vänner en riktigt mysig jul! =) ♥

 


Renoveringen är igång!

Mitt badrums-projekt ledes ju ner nån vecka.. tappade som suget. Men idag har det det dragit igång på allvar! =)
Håller just nu på att slipa väggarna och ska snart börja rengöra med målartvätt. Fick bara en snilleblixt att det nog är lika att slita ner hela badrumsskåpet när vi ändå är igång! =) Blir nog snyggast med ett helt nytt när vårat känns lite mycket 90-tal... dessutom börjar det bli lite kantstött på sina ställen. Ett nytt kan väl inte vara så himla dyrt... eller? ;)
Älskar att göra om, kommer bli så fint och fräscht! Synd bara att inte Magnus tycker att det är lika kul... Han ville inte att jag ska börja med ett stort projekt så här innan jul.. Men herregud jag hinner ju klart innan helgen om jag bara får sätta igång och arbeta! :)

Slänger upp efterbilder lite senare då...

Tråkiga nuläget:

 


Världens mysigaste!



Världens goaste nalle! ♥ Man vill bara krama våran lilla Kendra :)

Äppel ♥ Kanel



Mina nya ljus från Ikea luktar så gott! Luktar som nybakad äppelpaj =) mums...


Ikea! =)

Igår tog jag och Madde bilen till Haparanda, blev en lång dag.. Men så kul! Hittade en massa fint, -ibland önskar man att man hade råd att köpa allt fint man ser! Så idag ska jag packa upp Ikea-påsarna. Köpte även två tröjor på Gina och ett par stövlar.. hehe Men några julklappar blev det ändå! :)

Idag har vi "bara" -9 så jag ska klä mig och gå en lång promenad med Nova och Kendra. Flickorna har inte fått gå några längre vändor dom här dagarna när det har varit så kallt! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen... Julgranen måste vi sätta upp ♥mysigt♥ Sen hade jag velat att vi skulle gå ut och äta Tacos-buffé ikväll.. :P Vi får väl se vad gubben säger när han kommer hem.

Trevlig helg!

Thailand, Krabi?


Minus 16 ute idag! Brrr... Thailand i Februari när det är som kallast kommer bli så skönt! :) Sitter mest och kollar runt på internet var det verkar vara bäst. Har ju varit inriktad på Krabi hela tiden, verkar vara en bra utgångspunkt med många fina öar runt om! Dvs. mycket att utforska och se! Men är samtidigt orolig över att Krabi kommer vara alldeles för turist etablerat. Trist om man bara får se svenskar överrallt.
Koh lak verkar vara ett lugnt och fint ställe men då är jag rädd för att det kanske inte finns lika mycket att se och göra.. Svårt, Jag vill så gärna åka till paradiset! =)
Någon som har något bra tips till mig? ;)
Har iaf fått höra att Bangkok är ett suveränt shoppingställe som man inte får missa! Så sista dagen får vi nog tillbringa just där..




Mitt andra bekymmer just nu är dessa julklappar! Imorgon funderade jag och Madde på att åka till Ikea om det nu inte blir så kallt.. Där hade man kanske hittat dom sista klapparna. Kul att åka dit dessutom.. :)


Vardag..

Ska klä mig och gå ut med hundarna en sväng. Sen är det dax att börja arbetsveckan igen.. buhuu, vad trist :/ Men får ju vara ledig på Fredag!

Vi var på bio och såg "Luftslottet som sprängdes" igår kväll.. Den var riktigt bra!! :) Så nu längtar jag bara att få se "New moon" Men den ska tydligen först komma till Gällivare efter jul.. nåja, den som väntar på ngt gott... ;)




Slöhet + frosseri

Det är i stort sett vad min Lördag har bestått av! Chips, godis och julmust.. :P

Känner att jag mest går och tänker på Thailand nu.. L Ä N G T A R !!!! Men tiden fram till jul kommer gå fort nu och sen åker vi ju. :) 
Resan är min räddning, hade aldrig orkat med mörkret längre till.. Känner mig lite vissen faktiskt om jag ska vara ärlig. Sol och värme kommer göra gott!


 

mamma-mys.

I torsdags på morgonen knackade det på dörren och Mamma och Kitty kom till oss. Så dom ska vara hos oss hela helgen :) Har varit mysigt med sällskap, så vi har gått på stan, varit ute med hundarna och ätit gott :) Nu ikväll kom även min moster så jag har skjutsat dom på dans! Tanterna roar sig medans man bara är hemma och tar det lungt.. :D Men nästa helg blir det ju party för mig och Magnus när vi ska på Julbord på Fredag OCH Lördag!

Den här fina toppen fyndade jag på Lindex idag för endast 99:- Riktigt snygg! :)



Köpte även en "ljusgardin" som jag hängde upp i sovrummet, blev mysigt :) Bilden är lite suddig men ni fattar nog..




Kom på ett smart sätt att göra blomkrukorna lite roligare här under jul, knöt bara ett smalt siden band runt.. Blev riktigt fint :) Billigt och bra idé!





Fick en lite annorlunda ljuslykta av min moster, lyste riktigt mysigt nu när jag tände den. Ser ut som ett ägg ungefär.. Sen kan man dekorera med något fint i! Satte lite små stenar runt ljuset, får komma på något annat fint att byta till sen. Gillar ju att pyssla lite ;)




Min dag:

Sitter och äter lite yoghurt framför tv:n, ska i väg och träna och sola strax. Ska ska jag nog köpa förköp till "Luftslottet som sprängdes" så jag och Magnus kan gå på bio senare i veckan! :)
Borde även få upp julgardinerna idag, har varit lite slö.. Känns lite jobbigt när man måste börja stryka dom före!
Så det är väl i stort sett mina planer för dagen.. Plus att jag tänkte göra köttfärsbiffar till Middag.

Bye.