Officiell utställning Piteå 1/3-08

I helgen var vi på SSRK´s officiella i Piteå. Var lite orolig till en början hur det skulle gå då utställningen höll till i ett ridhus.. Men det var inga större problem, förutom att hålla lite koll på busen Kendra som gärna ville gräva därinne! Inte så populärt när man ska in i ringen och vara fin tyckte matte... =)


Kendra fick en 1:a placering!

Kritiken: "Fem. tik. Låg ställd. Fem. välskuret huvud. Bra ögonfärg, bra uttryck. Väl ansatta öron. Kort hals, goda vinklar fram. utmärk bak, väl kroppad, lång länd. utmärk kors. Rör sig med bra steglängd. aning ullig pälskvalité.
Domare: Anna Geschwindt-Hartwig.


Nova fick en 2:a!

Kitiken: "Liten tik som behöver utv. ännu, fem. huvud, kunde ha kraftigare nosparti, bra ögonfärg, kort hals, tillr. vinklad bak men alltför framskjuten skuldra o överarm, skulle önska effektivare rörelser o ngt livligare temp."
domare: Eeva Rautala.

Vi får helt enkelt vänta och se om Nova kommer utvecklas mer. Får ju oftas höra det på hennes kritik.. Sedan är hon lite för försiktig när vi är i ringen, det är som att hon tycker att det är lite läskigt...
Behöver även träna Kendra på att gå fint.

Den 16:e är det en inoff. i Kiruna, så det är roligt att ha en till utställning på gång.. =)

Kommentarer
Postat av: Susanna

Hej! Jätte grattis , vad kul att det gått så bra för er. Hon är jätte fin på bilden. Men vad är det vita runtom? Nä jag skojade bara men vi har ju inte sett någon snö här i skåne denna vintern.
Grattis igen och lycka till på nästa utställning.
Sköt om er!
Kram från Susanna o Tindra o Konrad!

2008-03-03 @ 12:33:38
URL: http://www.telmaotindra.dinstudio.se
Postat av: Liz

Halloj!=)
Jo jag såg precis pm:et!:) 2 hundar i min grupp, känns rätt skönt, bara det inte är den där RR:en från gve. Då är d väl kört!:/ Jo nu är vi sugna, men slut är jag också, började ju jobba idag. Hojja, men det blir roligt när lönen kommer! =)Jajjomen 7 låter perffa! Tänkte samma sak, skönt å vara där i tid! =) Så då synes vi 07 på söndagsmorgon. Kramkram

2008-03-10 @ 18:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback